Zo zien de kinderen van Ron Boszhard eruit

kinderen Ron Boszhard

Wat een knappe koppen!

Ron Boszhard kennen we natuurlijk allemaal van programma’s als Te land, ter zee en in de luchtDe leukste thuis en zijn deelname aan Wie is de Mol?. Ook is hij de oudere broer van – je raadt het al – presentator Carlo Boszhard. Achter de schermen is Ron al ruim tien jaar dolgelukkig met Emilie Rozenga en zijn drie kinderen. Hoog tijd om eens te kijken hoe die eruitzien. 

Familiemens

Het is een drukke bedoeling thuis bij de familie Boszhard. Ron heeft namelijk maar liefst drie kinderen. Zoon Niels en dochter Naomi kreeg hij uit een eerder huwelijk en in 2016 verwelkomde hij samen met Emilie dochter Roos in hun leven. Dat Ron een echt familiemens is, blijkt wel als we een blik op zijn Instagrampagina werpen. Om de haverklap deelt hij wel een lief kiekje met zijn grote liefde en zijn drie kids.

Drie kinderen

Naomi is met haar 27 jaar de oudste van het stel. Op haar Instagrampagina is te lezen dat ze tv-producer is bij De TV Kantine, dus ze is geregeld omringd door haar familieleden. Ook de 24-jarige Niels is geen vreemde in het televisiewereldje. Zo heeft hij acteerervaring en werkt hij als presentator. De kleine Roos is met haar 4 jaar een stuk jonger dan haar oudere broer en zus. Op veel foto’s is te zien dat de drie dol op elkaar zijn, tot grote blijheid van Ron. “Het dierbaarste wat ik heb. Wat ben ik toch ongelofelijk trots op ze”, schrijft hij bij een van de kiekjes.

Lees ook: Zo zien de ex-vriendinnen van prins William eruit

Bron: Instagram | Beeld: Videostill