Kjeld Nuis heeft geen liefdesverdriet na relatiebreuk met vriendin

Het stel was vijf jaar samen en ging eind 2018 uit elkaar

Kjeld Nuis had vijf jaar lang een relatie met model Jill de Robles. De twee kregen samen een zoontje, maar eind 2018 was de koek op en besloot het koppel uit elkaar te gaan. Een beslissing waar de schaatser nog altijd voor de volle honderd procent achterstaat. ”Ik heb geen liefdesverdriet”, vertelde hij onlangs in een interview met Viva. Wel heeft de tweevoudig olympisch kampioen verdriet van de situatie.

Ook reageert de schaatser op de geruchten rondom zijn vermeende relatie met ploeggenoot Joy Beune.

Eigen keuze

Hoewel Kjeld geen spijt heeft van het beëindigen van de relatie, is de breuk hem niet in de koude kleren gaan zitten. “We hebben een zoontje van 2,5 jaar, Jax. Het is verdrietig om hem op te halen en te brengen naar degene van wie je zo veel hebt gehouden”, vertelt Nuis in een gesprek met Viva. “Naar het huis waar we samen woonden. Dat is superheftig, maar het was mijn eigen keuze.”

Levensstijl

Volgens de 29-jarige atleet had zijn ex lang het gevoel dat ze in zijn schaduw leefde. “Alles ging volgens míjn plan. Als ik terugkwam van trainingskamp wilde zij leuke dingen doen, maar thuis moest ik trainen en rusten. Ze zei weleens dat ze liever had gehad dat ik caissière was in plaats van topsporter.”Toch benadrukt Kjeld dat het wel heel makkelijk is om te zeggen dat zijn ex ‘zijn levensstijl niet aankon’. “Maar we zijn er nog steeds niet over uit wie er gelijk heeft. We zitten nog midden in de afhandeling van onze breuk.”

Geruchten

Sinds een tijdje gaan er geruchten dat Kjeld nu een relatie heeft met zijn 20-jarige ploeggenoot Joy Beune. Hierop wil de schaatser liever niet ingaan. ”Ik wil eerst alles met Jill achter de rug hebben. Elke keer als over mij en Joy wordt gepraat of geschreven, is alles weer in rep en roer. Dan belt Jill me weer huilend op. Het is alleen maar olie op het vuur en dat is superkut.”

Jill de Robles

Kjeld was bijna vijf jaar samen met zijn ex Jill, die in 2011 uitgeroepen werd tot zowel Miss Drenthe als Miss Nederland. Ruim twee jaar geleden kreeg het stel samen zoon Jax. Nuis pakte vorig jaar bij de Olympische Spelen in Pyeongchang goud op de 1.000 en 1.500 meter. Jill was daar getuige van zijn zeges.

Lees ook: Melissa Drost en Alkan Çöklü over breuk: ‘We zijn nog goed bevriend’

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron: Nu.nl | Beeld: Videostill