Klaar voor een avond griezelen op de bank? Dít zijn de engste horrorfilms op Netflix!

netflix

Met deze films van Netflix is je horror avond compleet

Met Halloween in het vooruitzicht is het hoog tijd om een ouderwets avondje met spannende horrorfilms in te plannen. Op Netflix staat een behoorlijk groot aanbod aan films in het horrorgenre, maar welke moet je nu kiezen? Misschien kunnen wij je wat ruzie om de afstandsbediening besparen door deze lijst met de spannendste en engste horrorfilms die nu op Netflix staan met je te delen.

Met deze films van Netflix is je horror-avond een gegarandeerd succes.

The Witch
Een koloniale familie probeert in de zeventiende eeuw te overleven van hun oogst op een kleine boerderij naast een imposant bos in New England. Al snel krijgen bijgeloof en vrees de overhand wanneer het voedsel schaars wordt, een familielid wordt vermist en de spelletjes van de kinderen een waanzinnige en dreigende ondertoon krijgen.

Gerald’s Game
Na een misgelopen seksspel ligt Jessie vastgeboeid op ben in een afgelegen huisje. Ze wordt geconfronteerd met vreemde visioenen, duistere geheimen en een grimmige keuze…

Little Evil
In deze horrorcomedy begint een pasgetrouwde man die een band wil krijgen met zijn stiefzoon, te vrezen dat de jongen een demon is.

Satanic
Vier studenten op weg naar Coachella kunnen de verleiding niet weerstaan om langs een paar occulte misdaadplekken te gaan. Dit zal hun leven overhoop halen.

The Visit
Twee kinderen besluiten op de boerderij van hun grootouders een film te maken over hun familie, maar ontdekten al snel dat die duistere geheimen verbergt.

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Cosmopolitan | Beeld: Unsplash