Klaar voor een uitdaging? Je kunt je nu opgeven voor De Moeite Waard?!

RTL doet een oproep

Na zeven geweldige afleveringen is er nu helaas een einde gekomen aan het allereerste seizoen van De Moeite Waard?!. Het goede nieuws is echter dat er een nieuw seizoen komt… en jij je kunt opgeven! RTL deelt een oproep voor mensen die wel zin hebben in een nieuwe uitdaging.

Succesvol

We hebben volop genoten van het eerste seizoen van De Moeite Waard?!. Na Kopen zonder Kijken maakte Bob Sikkes nu ook zijn intrede in dit nieuwe programma, en met succes. Met zeer wisselende klussen, resultaten en deelnemers – sommige die Bobs advies met liefde aannamen, en sommige die het regelrecht de prullenbak ingooiden – was het een plezier om naar te kijken.

Het eerste seizoen van De Moeite Waard?! heeft nog best wat voeten in de aarde gehad. De opnames verliepen mede door de coronatijd moeizaam, maar uiteindelijk bleek het programma erg succesvol. Het heeft zelfs zo goed uitgepakt, dat er een nieuw seizoen komt. En RTL zoekt nog deelnemers.

Aanmelden nieuw seizoen

“Droom jij ervan om van je eigen geld samen met iemand een huis te kopen en op te knappen? Wil jij laten zien dat je van niets een prachtige plek kunt maken? Meld je dan aan”, schrijft RTL op hun website. Het lijkt erop dat het tweede seizoen nu niet zo lang meer op zich laat wachten. Nu de coronaperiode al lang en breed voorbij is en de huizenmarkt ietwat is gestabiliseerd, zouden de afleveringen een stuk sneller opgenomen kunnen worden. Mocht je wel zin hebben in een nieuwe uitdaging, dan kun je je dus al aanmelden via dit formulier.

Lees ook: Martijn Krabbé over Kopen zonder Kijken: ‘Zijn al bezig met serie 7’

Bron: Love Reality | Beeld: RTL