Uhm oké? Kledingmerk komt met mini-jurk mét ingebouwd mondkapje

Creatief in de coronacrisis of gaat de modewereld hier iets te ver?

Soms worden er bepaalde kledingstukken op de markt gebracht, waarvan wij denken: was niet nodig geweest. Die alarmbellen gaan ook rinkelen bij dit mini-jurkje van het Britse kledingmerk Pretty Little Thing. Het strakke jurkje gaat namelijk gepaard met een ingebouwd mondkapje. Voor als je er sexy uit wilt zien, maar ook jezelf en je medemens wilt beschermen tegen het coronavirus. 

Sexy, maar verantwoord

Je kent vast het probleem: je wilt er sexy uitzien, maar moet ook nog met de bus reizen of naar de supermarkt. Hmm tja, wat trek je dan aan? Gelukkig heeft het Britse bedrijf Pretty Little Thing daar de oplossing voor met deze bodycon jurk met een soort col/mondkapje. Het goede nieuws? Je betaalt er slechts 16,50 euro voor én je neus blijft deze winter lekker warm.

Stormloop

We kunnen wel grappig doen over het jurkje, maar het kledingstuk is inmiddels reuze populair. Sinds de halfzus van Kate Moss er mee op straat verscheen, is er een heuse stormloop ontstaan op de mini dress. In één dag tijd werden er zelfs meer dan 160 stuks verkocht. “De jurk was even uitverkocht, maar intussen is er voor de meeste maten weer een stock beschikbaar”, aldus een woordvoerder van PLT.

Lees ook: Onderzoek: 71 procent van de Nederlanders wil mondkapjesplicht

Bron: HLN | Beeld: Unsplash