Hartverwarmend: kleindochter maakt oma in ziekenhuis dolgelukkig door hondje als baby naar binnen te smokkelen

ziekenhuis baby

De reactie van haar oma was onbetaalbaar

De oma van de Amerikaanse Shelby ligt al een tijdje in het ziekenhuis en heeft haar geliefde hondje daarom al te lang niet meer gezien. Aangezien honden niet zijn toegestaan in het ziekenhuis, bedacht Shelby een creatieve oplossing om het hondje tóch mee naar binnen te krijgen.

“Mijn oma ligt in het ziekenhuis en wilde haar hondje graag zien. Daarom heb ik haar vermomd als baby en haar zo mee naar binnen gesmokkeld”, plaatst de 21-jarige kleindochter op Twitter weten. Op de foto’s die boven de tekst staan is te zien hoe ze het hondje mee naar binnen neemt en hoe de oma zielsgelukkig is om het diertje weer in haar armen te sluiten.

Viraal
De tweet van Shelby ging binnen no-time viraal en er wordt vanuit de hele wereld gereageerd op haar bericht. Zo zijn er veel dierenliefhebbers die vertellen dat ze weleens hetzelfde hebben gedaan en sturen ook meteen foto’s mee. Anderen reageren dat ze het een mooi gebaar vinden van de kleindochter.

Ondanks dat het hondje Shelby’s oma dolgelukkig maakte en niemand lastig viel, zijn er ook veel negatieve reacties. Zo schrijf iemand: “Er is een reden dat honden verboden zijn in een ziekenhuis.” Shelby is echter niet op haar mondje gevallenen en bijt gelijk van zich af. “Hulphonden, zoals therapiehonden, zijn ook toegestaan in een ziekenhuis”, schrijft ze op Twitter.

Bekijk de tweet van Shelby en een paar van de leukste reacties en foto’s hieronder!

Bron en beeld: Twitter Shelbae