Zo ziet de kleinzoon van Bud Spencer eruit

Bud Spencer
Bud Spencer heeft een hele knappe kleinzoon!

Bud Spencer en Terrence Hill worden meestal in één adem genoemd. De acteurs hebben talloze films gezamenlijk op hun naam staan en zijn wereldwijd bekend. Bud Spencers echte naam is Carlo Pedersoli, geboren in Napels. Pas nadat hij naam en faam had gemaakt in zijn thuisland Italië, verhuisde hij naar Amerika om daar aan de weg te timmeren. Het is dan ook niet vreemd dat zijn nageslacht succesvol zijn in wat ze doen. We nemen vandaag kleinzoon Carlo Pedersoli Junior onder de loep.

Carlo heeft het talent van zijn opa geërfd.

Bud Spencer

Bud Spencer timmerde in zijn thuisland al hard aan de weg onder zijn eigen naam, Carlo Pedersoli. Hij was succesvol zwemmer en waterpoloër en deed zelfs mee aan de Olympische Spelen! Op latere leeftijd begon hij met acteren in Italiaanse films, waarbij hij Terrence Hill ontmoette. Carlo nam de artiestennaam Bud Spencer aan en een legendarisch duo was geboren.

Kinderen

Carlo Pedersoli kreeg met zijn vrouw Maria drie kinderen. Giuseppe (1961), Christiana (1963) en Diamante (1972). We schreven al eerder over Giuseppe, die zelf ook in de filmwereld zit als producer. Talent zit duidelijk in de familie, want ook Giuseppe’s zoon, Carlo Jr. is succesvol in wat hij doet. Carlo is namelijk succesvol Mixed Martial Arts-vechter.

Carlo Pedersoli Jr.

Carlo Pedersoli Jr. is geboren in Miami, maar heeft een Italiaanse nationaliteit. Hij doet aan Mixed Martial Arts (MMA) en doet namens Rome mee aan wedstrijden in de Ultimate Fighting Championship (UFC), de grootste MMA-organisatie. Een echt sportman dus, net als zijn opa! Carlo staat ook wel bekend als Carlo ‘Semento’ Pedersoli Jr. Semento betekent cement in het Japans. Zo ziet Carlo eruit:

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

I can’t change my personality.. #CPJr #SkyIsTheLimit #Semento

Een bericht gedeeld door Carlo “Semento” Pedersoli Jr (@carlopedersolijr) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

..Protect your house.. @gloriafightcenter ph by @mgaiamarotta #CPJr #SkyIsTheLimit #Semento

Een bericht gedeeld door Carlo “Semento” Pedersoli Jr (@carlopedersolijr) op

Lees ook: Zo ziet de knappe Terence Hill er nu uit

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘t op Pinterest!

Bron: Instagram, Wikipedia | Beeld: Videostill