Even loeren: zo ziet de kleinzoon van Elvis Presley eruit

Vind jij dat hij op zijn opa lijkt?

Elvis Presley is een van de belangrijkste muzikale iconen uit de geschiedenis. The King of Rock ’n’ Roll overleed in 1977, maar tot op de dag van vandaag leeft zijn muziek voort en heeft de artiest wereldwijd nog miljoenen fans. The King kreeg met ex-vrouw Priscilla Presley een dochter, Lisa Marie. Lisa Marie werd op haar beurt gezegend met vier prachtige kinderen.

Je kunt wel zien dat ze de (klein)kinderen van Elvis zijn!

Presley-genen

Lisa Marie kreeg drie dochters, Riley (28), tweeling Harper en Finley (9), en één zoon Benjamin (25). Riley koos er net als haar grootvader voor om in de spotlights te staan en jaagt -succesvol- een carrière als actrice na. Zo was Riley al te zien in de film Mad Max: Fury Road en schitterde ze in de serie The Girlfriend Experience, waar ze een Golden Globe-nominatie voor kreeg. Haar jongere zusjes blijven -voorlopig- nog uit de spotlights en hetzelfde geldt voor haar jongere broer Benjamin.

Benjamin

Benjamin heeft al een paar keer een aanbod gekregen om te gaan acteren, maar slaat dit telkens af. Hij lijkt niet geïnteresseerd te zijn in een acteercarrière en focust zich liever op schilderen. Er is weinig over de carrière van de 25-jarige bekend. Naar verluidt zou hij, net als zijn opa, beschikken over een gouden keeltje en dromen over een muziekcarrière.

Bekijk hieronder hoe Benjamin eruitziet. Vind jij dat hij op zijn opa lijkt?

En nog een kiekje van zijn zussen en moeder.

Lees ook: Zo ziet de 21-jarige zoon van Linda de Mol eruit

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘t op Pinterest!

Bron: Article Bio | Beeld: Pixabay