Dit zegt de kleur van je auto over je persoonlijkheid

Welke kleur heeft jouw auto?

Een auto is een aankoop waar goed over nadenkt. Het kost een bak met geld en je – gaat er van uit – dat je er jaren mee doet. Nu kiezen we een auto niet alleen maar uit op kleur, maar speelt het toch een kleine rol. Heb je bijvoorbeeld een hekel aan rood? Dan is de kans klein dat jij je kilometers in een rode auto maakt. Ondanks dat je het misschien niet verwacht zegt de kleur van je auto wat over je persoonlijkheid. Wij leggen het uit! 

We behandelen de kleuren wit, zwart, grijs en rood.

De kleuren:

Wit

Ben jij in het bezit van een witte auto? Dan betekent dit dat jij van netjes en opgeruimd houdt. Je kan absoluut niet tegen troep en houdt van orde en routine in je leven. Let maar eens op: je ziet zelden een witte auto vol met troep

Zwart

Iemand met een zwarte auto komt graag serieus over. De bestuurder van deze zwarte auto houdt over het algemeen van mooie spullen en kiest vaak voor items met een merk. Bezitters van een zwarte auto zijn vaak zelfverzekerd – wat nog weleens verward wordt met arrogantie. Het duurt even voordat je de ‘echte ik’ van iemand met een zwarte auto leert kennen.

Grijs

Een grijze auto wordt gezien als een praktische keuze. Rij jij in een grijze auto? Dan is de kans groot dat je er niet van houdt om vol in de belangstelling te staan. Je gaat veel liever op in de massa. Bestuurders van een grijze auto zijn echte huismussen en genieten van een avondje op de bank met diegene waar ze van houden.

Rood

Bestuurders van een rode auto staan graag in de belangstelling. Ze zijn sociaal, populair en staan vaak in het middelpunt. Ook zijn deze bestuurders ambitieus en alles behalve eentonig. De rode kleur wordt vaak gekozen door mensen die vol met levenslust zitten!

Lees ook: Is je kat links- of rechtspotig? Dit zegt het over zijn/haar persoonlijkheid

Dit bericht bewaren? Pin hem op Pinterest

Bron: Viva | Beeld: Unsplash