Even loeren: zo ziet de knappe broer van Kate Middleton eruit

Hij mag er wel zijn!

Dat goede looks in de familie van Kate Middleton zitten, mogen duidelijk zijn. Zo zien de kinderen van de hertogin van Cambridge eer superschattig uit en wordt ook Pippa Middleton -net als haar zus- benijd om haar looks. Maar de broer van Pippa en Kate doet niet aan hun onder.

Ze hebben allemaal een lot gewonnen uit de genenloterij.


Jongere broer 

Als het gaat om de familie van Kate Middleton zijn alle ogen vaak gericht op haar jongere zusje Pippa, die op dit moment zwanger is van haar eerste kindje. Zo ontging het velen dat Kate ook nog een jongere broer heeft. Maak kennis met de 31-jarige James Middleton.

De beste oom

Prins Louis werd op 9 juli gedoopt en van deze doop zijn uiteraard foto’s gemaakt. Kensington Palace deelde uiteraard een paar van deze kiekjes waarop James ook staat afgebeeld. James brengt regelmatig een bezoekje aan zijn zus en prins William en laat weten het beste met zijn neefjes en nichtje voor te hebben. “Ik wil de beste oom ooit zijn. En zoals elke oom wil ik de coolste oom zijn.” Hoewel James dol is op zijn neefjes en nichtje, denkt hij zelf nog niet aan kinderen. Momenteel geniet hij van zijn vrijgezellenbestaan.

Relatie

James had vier jaar lang een knipperlicht relatie met Donna Air, in februari 2018 ging het stel definitief uit elkaar. Toch zijn de twee nog altijd goede vrienden. Zowel Donna als James zagen 2018 als een nieuwe start. Bekijk hieronder foto’s van James.

 

#pippamiddleton #jamesmiddleton

Een bericht gedeeld door Backstage Bombshell (@backstagebombshell) op


Lees ook:

Bron: Marie Claire | Beeld: videostill The Royal Family Channel