Zo ziet de knappe vriendin van Snollebollekes’ Rob Kemps eruit

rob kemps vriendin

De twee zijn al zo’n vijf jaar samen

Op het eerste gezicht is het een beetje een vreemde vogel, met zijn lange lokken, rode jasje en gele stropdas. Toch hebben we zanger Rob Kemps van de Snollebollekes tijdens zijn deelname aan De Slimste Mens leren kennen als een charmante, lieve man. Zo weet ook zijn vriendin Miriam Swinkels maar al te goed. 

Relatie

Rob heeft al bijna vier jaar een relatie met zijn vriendin Miriam. Toch kennen ze elkaar al véél langer dan dat, maar liefst zestien jaar. Toen ze eindelijk een relatie kregen, ging alles dan ook in rap tempo. De twee hadden overduidelijk wat tijd in te halen, want ze gingen bijna gelijk samenwonen. Twee jaar later volgde hun zoontje Manu. Bovendien had Miriam nog twee kids uit een eerdere relatie, en met z’n allen is het in huize Kemps-Swinkels altijd een gezellige boel.

Womanizer

Voor de coronacrisis ging hij van feesttent naar feesttent, waar hij voldoende vrouwelijke aandacht kreeg. Rob is echter totaal geen casanova, zo vertelde hij afgelopen zomer aan Nieuwe Revu. “Ik ben voor Miriam niet echt een womanizer geweest, daar ben ik te lui voor. Niet dat vrouwen naar mij toe moeten komen, maar ik ben ook niet iemand die achter een vrouw aan gaat. Ik ben ook geen type dat de getapte jongen uithangt, zo’n haantje de voorste, helemaal niet. Ik zal nooit tegen een boksbal slaan om indruk te maken, of andere dingen van die strekking.”

Bekijk de foto’s op de volgende pagina.

Array