Zo ziet de knappe vriendin van Snollebollekes’ Rob Kemps eruit

De twee zijn al zo’n vier jaar samen

Op het eerste gezicht is het een beetje een vreemde vogel, met zijn lange lokken, rode jasje en gele stropdas. Toch hebben we zanger Rob Kemps van de Snollebollekes tijdens zijn deelname aan De Slimste Mens leren kennen als een charmante, lieve man. Zo weet ook zijn vriendin Miriam Swinkels maar al te goed. 

Relatie

Rob heeft al bijna vier jaar een relatie met zijn vriendin Miriam. Toch kennen ze elkaar al véél langer dan dat, maar liefst zestien jaar. Toen ze eindelijk een relatie kregen, ging alles dan ook in rap tempo. De twee hadden overduidelijk wat tijd in te halen, want ze gingen bijna gelijk samenwonen. Twee jaar later volgde hun zoontje Manu.

Womanizer

Voor de coronacrisis ging hij van feesttent naar feesttent, waar hij voldoende vrouwelijke aandacht kreeg. Rob is echter totaal geen casanova, zo vertelde hij afgelopen zomer aan Nieuwe Revu. “Ik ben voor Miriam niet echt een womanizer geweest, daar ben ik te lui voor. Niet dat vrouwen naar mij toe moeten komen, maar ik ben ook niet iemand die achter een vrouw aan gaat. Ik ben ook geen type dat de getapte jongen uithangt, zo’n haantje de voorste, helemaal niet. Ik zal nooit tegen een boksbal slaan om indruk te maken, of andere dingen van die strekking.”

Trots

De Snollebollekes-zanger vertelde toen dat het tussen hem en Miriam allemaal heel natuurlijk is gegaan. “Vóór haar heb ik twee andere lange relaties gehad, maar ik noem haar altijd mijn eerste relatie. Dit gaat heel zoetsappig klinken, maar ik heb nog nooit eerder gevoeld wat ik bij haar voel.” Na bijna vier jaar is Rob nog steeds enorm verliefd op zijn Miriam, zoals wel te zien is op zijn Instagram. Regelmatig deelt hij leuke kiekjes van zichzelf en zijn knappe vriendin. Op Valentijnsdag schreef hij nog: “Leukste, liefste, knapste, fijnste. Mijn Valentijn. Of ik nu 200 optredens per jaar doe of 11 maanden thuiszit… Hou van jou.” Awh!

Bekijk hieronder wat kiekjes van de knappe Miriam:

Lees ook: Oeps: slordige fouten gespot in De Slimste Mens

Bron: Nieuwe Revu, Flair | Beeld: Videostill