Koek en ei? Humberto Tan loopt na relatiedip weer hand en hand met Ineke

Humberto en Ineke lieten zich weer samen fotograferen

RTL Late Night presentator Humberto Tan heeft een turbulente zomer achter de rug waarin zijn privéleven volledig op straat kwam te liggen. Afgelopen maart meldde Privé dat Humberto weg was gegaan bij zijn gezin wegens een affaire met de 32-jarige nieuwslezeres Dionne Stax.  

Zowel Tan als Stax zwegen in alle toonaarden, totdat Humberto in tijsdschrift Wendy een boekje opendeed.

Vernietiging
“Veel gedoe. Veel publiciteit (…). De roddelpers is zo gericht op vernietiging, terwijl er geen enkel algemeen belang bij mij zit. Het is een privésituatie, die echt niet leuk is. Ik heb een risico genomen door niks te zeggen. Ik wist: daar wordt het alleen maar erger van, dan gaan ze het invullen. De prijs die ik nu betaal, is vrij hoog. Sommigen vinden mij nu een lul. Dat doet pijn.”

Vriendelijke blikken, geen zoen
Hij vertelde dat hij nog wel samen is met zijn partner Ineke Geenen en voor het eerst sinds de affaire zijn de twee weer samen in het openbaar verschenen. Het koppel verscheen zaterdag stevig hand in hand lopend op de besloten herdenkingsdienst voor de overleden Amsterdamse burgemeester Eberhard van der Laan. In AD is te lezen dat Humberto en Ineke uitgebreid poseerden voor de aanwezige pers: “Ineke en Humberto wisselden vriendelijke blikken uit, maar een zoen gaven ze elkaar niet. Wel een goedkeurend schouderklopje en instemmende knikjes. De twee praatten niet met de pers, maar ze gingen de toegestroomde journalisten zeker niet uit de weg.”

Dit bericht bewaren? Pin hem op Pinterest

Bron: AD | Beeld Hollandse Hoogte, videostill RTL XL