Koffietijd-duo Loretta en Quinty gaan voor compleet andere coupe 

loretta en quinty

‘Loretta… Supermooi!’, reageert een kijker 

Loretta Schrijver (64) en Quinty Trustfull (49) zijn al jaren hét presentatieduo van Koffietijd. Als het aan de presentatrices ligt, plakken ze er nog minstens tien jaar aan vast. En hoewel de dames nu nog prachtige blonde en bruine lokken hebben, kan dat er over tien jaar wel eens heel anders uitzien. In de aflevering van maandag kregen we daar alvast een goed beeld bij. 

De reis naar grijs 

Maandag stond Koffietijd in het teken van ‘de reis naar grijs haar’. Loretta en Quinty zijn inmiddels ook bezig met die bewuste reis, maar voorlopig bedekken de vrouwen hun grijze haren nog onder een laagje verf. Om alvast een beeld te schetsen hoe het duo er over tien jaar bij zit, besloot de redactie hun photoshop-skills los te laten op een foto van de presentatrices. Twee prachtige grijze kapsels zijn daarvan het resultaat. “Ik vind ons wel leuk zo”, reageert Loretta. Ook Quinty is positief verrast: “Ik vind jou dus echt práchtig met dat grijze haar.”

Wisselende reacties 

Op Instagram deelt Koffietijd de foto van Loretta en Quinty met hun nieuwe coupe. “Vanochtend lieten we jullie zien hoe onze Loret en Quint er uit zouden zien met grijs haar. Hier is dus alvast een sneak peek van hoe Koffietijd er over 10 jaar uit ziet op de buis!” De reacties op de nieuwe look van het duo zijn wisselend. “Loretta… Supermooi!”, reageert iemand. “Allebeide nog even knap als nu”, vindt een ander. Sommige kijkers zijn echter minder enthousiast. “Nee hoor! Wacht nog maar even”, zegt iemand. Anderen zijn stellig: “Meteen doen!” Voorlopig blijven de dames nog gewoon blond en bruin, maar een ding is zeker: ze kunnen het hebben! 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Koffietijd (@koffietijdnl)

Lees ook: Loretta Schrijver over Koffietijd: ‘Sommige BN’ers schamen zich’

Bron: RTL Boulevard, Instagram Koffietijd | Beeld: Brunopress