Komt dit onderdeel van Married at first sight ook naar Nederland?

Married At First Sight MAFS

Zou het?

Helaas voor MAFS-fans is het meest recente seizoen van de Nederlandse Married at first sight net aan zijn einde gekomen. Maar niet getreurd! Er zijn namelijk nog genoeg buitenlandse seizoenen om te bingen. Enne, deze seizoenen bevatten vaak onderdelen die we in de Nederlandse versie (nog) niet hebben gezien. Zo ook in de Australische variant van Married at first sight.

Partnerruil

Diehard fans van het concept ‘Married at first sight‘ weten waarschijnlijk al dat de deelnemers er in de Australische versie soms wel eens met een andere deelnemer vandoor gaan. En omdat dit regelmatig gebeurt, hebben de Australische makers van het programma hierop ingespeeld. Er wordt namelijk een heuse ‘partnerruil’ toegevoegd. Dit betekent dat deelnemers onderling mogen switchen van partner. En ja, dus ook met iemand anders het bed delen.

Ander perspectief

Toch is niet iedereen het eens met deze nieuwe toevoeging, waardoor verschillende kijkers al hebben geklaagd. Zij vinden dat het uitgangspunt van het programma hierdoor helemaal verdwijnt. Toch zien de programmamakers dit niet zo. Zij vinden juist dat dit nieuwe onderdeel de kans vergroot voor de stellen om alles in een ander perspectief te gaan zien en zich juist verder willen verdiepen in hun relatie, zo laat RTL weten.

Nederland

In Nederland is deze toevoeging echter nog erg ver weg. Het nieuwste seizoen is net afgelopen, waardoor het nog wel eventjes duurt tot er een nieuw seizoen start. Maar wellicht is het een goede toevoeging voor de show. Tijdens de slotaflevering van Married at first sight bleek namelijk dat er nog maar één koppel bij elkaar is gebleven: Laura en Cathelijne. Remco en Paula, Nicole en Marijn en François en Wilfred waren tijdens de show al uit elkaar. Loes en Wichian, Maarten en Richelle en Stephan en Patricia hebben de eindstreep helaas ook niet gehaald.

Lees ook: Grote mijlpaal voor André Hazes: ‘1,5 jaar clean en nuchter’

Bron: Libelle | Beeld: Married at first sight