Komt Ranking The Stars terug mét Paul de Leeuw?

Paul de Leeuw

Zou het?

Sinds deze week wordt er veel gespeculeerd over een mogelijke comeback van het super populaire programma Ranking the Stars met oud-presentator Paul de Leeuw. De presentator hintte in een recent interview met Shownieuws namelijk dat ‘ze bezig zijn met Ranking the Stars‘. Zou het? 

Terugkeer

BNNVARA bekend echter dat het ‘nog lang niet zeker is’ dat het populaire programma terugkeert op de buis. “De producent is op dit moment aan het kijken of een nieuwe serie Ranking kan worden gemaakt die aansluit bij de huidige tijdgeest en thema’s die we bij BNNVARA belangrijk vinden”, aldus een woordvoerder.

Verre van zeker

In het interview met Shownieuws schemerde Paul ook al door dat de productie wellicht al aan het nadenken is over mogelijke kandidaten. Toch komt BNNVARA ook hier op terug. “Die nieuwe vorm en line-up van BN’ers moeten nog aan ons worden gepresenteerd. Op basis daarvan beslissen we hierover. Het is op dit moment dus nog verre van zeker of Ranking the Stars daadwerkelijk terugkeert.”

Geen succes

Paul de Leeuw was van 2006 tot en met 2020 een vertrouwd gezicht in het programma Ranking the Stars. Door zijn humor en geweldige presentatie-skills namen de fans van het programma hem in hun hart. Hierdoor was het een grote domper toen er bekend werd gemaakt dat Paul het programma in 2021 niet meer ging presenteren. Presentator Eddy Zoey nam het stokje van hem over maar dit bleek geen succes. Hierdoor trok RTL na één seizoen alweer de stekker uit het programma.

Lees ook: Weersverwachting: droog en zonnig weekend

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Brunopress