Koningin Máxima trekt alle aandacht in oogverblindend broekpak

Diverse modeblogs nemen de outfit van de koningin onder de loep

Dat koningin Máxima niet in haar gemakkelijke kloffie in het openbaar kan treden, spreekt voor zich. De prinses der Nederlanden komt dan ook altijd tiptop in orde voor de dag. Koningin Máxima was maandagochtend te gast bij het vijfde Global SME Finance Forum en mocht daar de openingsspeech houden. De koningin gaf de toespraak – uiteraard – in stijl.

Wat zag ze er prachtig uit!

Bijeenkomst

Afgelopen maandag werd het vijfde Global SME Finance Forum georganiseerd in het Hilton Amsterdam Airport Hotel op Schiphol. De wereldwijde ontwikkeling van het midden- en kleinbedrijf staat bij het forum centraal. Het SME Finance Forum wil de innovaties van midden- en kleinbedrijven stimuleren, kennis delen en bovendien de financiering voor deze bedrijven verbeteren. Het vijfde Global SME Finance Forum stond dan ook in het teken van ontwikkeling in de financieringsmarkt.

Openingstoespraak

Koningin Máxima had de eer om de bijeenkomst te openen. Zoals een lid van de koninklijke familie betaamt, kwam de koningin Máxima parmantig voor de dag. De koningin was van top tot teen gehuld in het rood. Het rode broekpak dat ze droeg is van niemand minder dan topdesigner Claes Iversen. Ook droeg ze warmrode stiletto’s om u tegen te zeggen en had ze een dieprode charmante clutch bij zich. Het is niet de eerste keer dat koningin Máxima dit broekpak uit de kast trok. Zo droeg ze dit in het oog springende broekpak al eens tijdens een werkbezoek in New York. Ook hees ze zich in deze oogstrelende outfit toen ze te gast was bij de opnames van het KRO-programma De Muziekshow in 2018.

Lof

Hoewel er tig modeblogs gewijd zijn aan de kledingstijl van Meghan Markle en Kate Middleton, doet koningin Máxima niet onder voor de Britse royals. Zo prijzen diverse media de look van de Nederlandse koningin en nemen modeblogs de outfit van Máxima onder de loep. Bekijk de outfit van koningin Máxima hieronder.

Lees ook: 21x de schattigste foto’s van Kate Middleton en prins William met hun kinderen

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Libelle | Beeld: Videostil