Koningin Máxima schittert in Portugal in déze bijzondere jurk!

De jurk is ontworpen door Jan Taminiau

Koningin Máxima en koning Willem-Alexander zijn drie dagen lang op staatsbezoek in Portugal; dit betekent dat er weer mooie outfits van onze koningin voorbij komen! Op de tweede dag trok Máxima een wel hele bijzondere jurk aan, ontworpen door Neerlands trots Jan Taminiau.

De jurk heeft wel wat weg van een hele wijde cape.

Jan Taminiau
Dat onze koningin een outfit aanheeft die ontworpen is door Jan Taminiau is geen uitzondering: in 2009 droeg zij het iconische ‘postzakpakje’ -een gerecycled postpakzakje met de Nederlandse vlag erin verwerkt en met een gouden broek- waarna de populariteit van de ontwerper snel toenam. Máxima bleek een trouwe fan; steeds vaker trok zij een creatie van Taminiau aan. Zo ook in Portugal, waar ze op de tweede dag een jurk uit de nieuwste collectie Modern Camouflage aantrok.

Koning
Ze combineert de jurk, die wel wat weg heeft van een hele wijde cape, met een prachtig zilverkleurig collier dat fel afsteekt tegen de rode bovenkant van de jurk en simpele zwarte schoentjes en een zwart tasje. Koning Willem-Alexander draagt een donkere smoking met ietwat glanzende revers, waarmee hij prachtig matcht bij onze modieuze koningin.

Dit bericht bewaren? Pin hem op Pinterest

Bron: Libelle | Beeld: Hollandse Hoogte