Koningin Máxima troost emotionele Sarah (9) tijdens optocht Koningsdag

Een foto van het emotionele moment gaat momenteel viraal

De negenjarige Sarah, die in huilen uitbarstte toen ze tijdens Koningsdag oog in oog kwam te staan met koningin Maxima, is in één klap viraal gegaan. Het meisje stond tijdens de optocht in Amersfoort te wachten totdat de koninklijke familie voorbijkwam. Toen koningin Máxima dan eindelijk in levende lijve voor haar stond, kon Sarah haar tranen niet bedwingen. Een foto waarop te zien is hoe ze door de koningin getroost wordt, gaat het hele internet over.

“Het was een droom toen ik haar zag”, aldus de negenjarige Sarah.

Huilen

”Sarah wilde dolgraag de koninklijke familie ontmoeten en toen dat gebeurde, kwamen de emoties. Tranen van geluk”, vertelt Sarah’s moeder aan RTL Boulevard. Tegenover het AD zegt Sarah zelf: ”Het was een droom toen ik haar zag. En daarom moest ik huilen. Dat zag ze. Ze kwam naar me toe en vroeg ‘wat is er, lieverd.’ Met huilerige stem zei ik toen dat ik het zo leuk vond om haar te ontmoeten. ‘Ach, lieverd’, zei Máxima. ‘Stil, maar. Daar hoef je niet om te huilen, hoor.’’

Foto

Een foto van het bijzondere moment is momenteel overal te zien en zorgde voor vele hartverwarmende reacties. ”De foto komt op mijn kamer”, laat Sarah weten. ”Dit is echt de mooiste dag van mijn leven.”

Lees ook:  Zo ziet de zus van Dionne Stax eruit

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Videostill