Dít is hoe koningin Máxima eruit ziet zonder make-up, nog steeds prachtig!

Wat een prachtige vrouw!

Koningin Máxima mag dan wel nooit zonder make-up de deur uitgaan, ze weet het wel heel mooi subtiel te houden. Je zult haar nooit zien zonder make-up en ook nooit met een vol geplamuurd hoofd. Toch was Libelle benieuwd hoe onze charmante en elegante koningin eruit zou zien zonder haar subtiele make-up.

En laat er nu net een applicatie bestaan waarmee je make-up van iemand zijn gezicht af kan halen.

Máxima
Make-up is voor veel vrouwen best wel belangrijk; ze vinden het er verzorgd uit zien en kunnen door middel van make-up hun sterke punten benadrukken en hun minder sterke punten verbergen. De hoeveelheid make-up kan per vrouw erg verschillen en wie daar volgens ons de perfecte balans in heeft gevonden is onze eigen Máxima. Ze ziet er altijd fris, fruitig en elegant uit zonder een dikke laag make-up op te hebben. Maar hoe zou zij er eigenlijk uitzien zonder make-up?

Applicatie
De redactie van Libelle zocht het uit door middel van een applicatie waarmee je de make-up van iemand haar gezicht af kunt halen. Misschien niet bij iedereen een goed idee, maar bij onze koningin wel. Want, als we haar make-up eraf halen ziet ze er nog steeds stralend uit!

Ze ziet er nog steeds prachtig uit!

Dit bericht bewaren? Pin hem dan op Pinterest

Bron: Libelle, MakeApp | Beeld: MakeApp