Koos Alberts ontwaakt uit kunstmatige coma

koos alberts
Koos Alberts ontwaakte uit zijn coma

Koos Alberts werd enkele dagen in een kunstmatige coma gehouden. Dit was nodig na een operatie aan zijn blaas, vanwege de eerder geconstateerde blaaskanker. Gister werd hij weer wakker en kon hij weer zelfstandig ademen. Dit laat zijn vrouw Joke weten via een Facebookbericht.

‘Er zijn nog steeds complicaties die hij moet overwinnen’

Intensive Care

Vorige week werd Koos Alberts met spoed naar het ziekenhuis gebracht voor een operatie. Daarna werd de 71-jarige zanger een tijd in een kunstmatige coma gehouden. Dit na een operatie, omdat er afgelopen zomer blaaskanker was geconstateerd.

Zorgelijk

Volgens Joke is de situatie nog steeds ‘zorgelijk’ en daarom ligt Koos nog steeds op de intensive care. Hij gaat wel met kleine stapjes vooruit, maar het gevecht is nog niet gewonnen. Gelukkig heeft de zanger een echte ‘vechtersmentaliteit’, dus daar zal het niet aan liggen volgens Joke.

Blaaskanker

Afgelopen zomer constateerden artsen blaaskanker bij Koos en na een second opinion besloot hij samen met zijn familie om die volledig te verwijderen. Helaas waren er ook uitzaaiingen en die zijn nu nog niet verdwenen. We hopen ten zeerste dat Koos er weer bovenop komt en wensen hem en zijn familie heel veel sterkte toe in deze zware tijd.

Lees: Dochter van Koos Alberts geeft update: ‘Papa is in goede handen’

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: RTL | Beeld: Videostill