Koos Alberts met spoed geopereerd en wordt nu in slaap gehouden

Het gaat niet goed met Koos Alberts

Koos Alberts (71) is met spoed naar het ziekenhuis gebracht voor een operatie en wordt sindsdien in slaap gehouden op de intensive care. De hitzanger ligt op dit moment in het ziekenhuis in Enschede. Op dit weet nog niemand wanneer en of de zanger zal ontwaken. 

Er werd afgelopen zomer blaaskanker geconstateerd.

Afwachten

Zijn dochter Christa brengt het nieuws dat haar vader in slaap wordt gehouden naar buiten. Dit doet ze in een column die zij sinds enkele weken in weekblad Privé schrijft. Ze vertelt: “Het is afwachten, we kunnen alleen maar hopen dat het herstel op gang gaat komen.” Ze schrijft dat het niet goed met haar vader gaat en dat hij zelfs op het punt stond om de moed te verliezen en dat is eigenlijk niks voor Koos. Juist zijn vechtlust heeft hem al die tijd op z’n voeten gehouden, maar zelfs die vechtlust heeft het nu zwaar.

Blaaskanker

Afgelopen zomer constateerden artsen blaaskanker bij de zanger en na een second opinion besloten hij en zijn familie om die volledig te verwijderen. Helaas waren er ook uitzaaiingen en die zijn nu nog niet verdwenen. We hopen ten zeerste dat Koos er weer bovenop komt en wensen hem en zijn familie heel veel sterkte toe in deze zware tijd.

Lees: Dochter van Koos Alberts geeft update: ‘Papa is in goede handen’

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Telegraaf | Beeld: Hollandse Hoogte