Dít zijn de koppels die gaan trouwen in ‘Married At First Sight’

Vinden jullie het goede matches?

Dinsdagavond is ons favoriete programma Married At First Sight weer begonnen: een show waarin mensen zonder elkaar te kennen met elkaar gaan trouwen. Door middel van de wetenschap worden ze aan elkaar gekoppeld, maar is het ook echt een match?

Wat vinden jullie van de matches van de wetenschappers?

1. Yordi (28) en Elisa (31)

Wetenschap vs. de kijker:

Over Yordi en Elisa zijn de wetenschappers erg te spreken: fysiek komen ze heel erg overeen -het zijn twee grote mensen- en ook qua attractiviteit is het een goede match. Qua leeftijd komen de twee ook overeen. De wetenschappers denken dan ook dat de twee elkaar niet zullen afstoten en elkaar zelfs aantrekkelijk zullen vinden. De enige risicofactor is het feit dat Elisa een zoontje van zeven heeft: Elisa heeft haar leven daarom al helemaal ingericht en Yordi moet dat nog doen. Maar, dit zegt de kijker:

2. Marcel (39) en Christel (46)

Wetenschap vs. de kijker

Volgens de wetenschappers zijn Marcel en Christel allebei hartelijke en vriendelijke mensen, emotioneel onbekommerd. Daarnaast zijn ze allebei doortastend. Biologisch gezien zouden ze qua fysieke kenmerken een hele goede match moeten zijn. Twijfelpunten zijn één de leeftijd: Christel is 5,5 jaar ouder dan Marcel en twee: Christel is een enorme controlfreak. Ze is heel dominant en het is dus maar afwachten of het een geslaagd huwelijk zou zijn. De kijker heeft hier zo zijn twijfels over:

3. Bas (29) en Patrick (33)

Wetenschap vs. de kijker

De experts vinden Bas en Patrick een zogeheten gouden match. Ze zitten zowel qua fysieke eigenschappen als aantrekkelijkheid dicht bij elkaar en zouden elkaar dan ook aantrekkelijk moeten vinden. Het zijn bovendien allebei bourgondiërs die dezelfde interesses gemeenschappelijk hebben: ze houden van reizen, gezelligheid en zijn allebei druk en ambitieus.

4. Ron (31) en Tamara (26)

Wetenschap vs. kijker

Op het gebied van uiterlijke kenmerken komen de twee sowieso met elkaar overeen: beide zijn ze een tenger persoon, dezelfde lengte en beide een Indische achtergrond. Seksuologisch gezien is de match wat wankel: Ron heeft nog geen seksuele ervaring in een lange relatie en dat maakt dat hij nog geen duidelijke seksuele smaak heeft.

Dit bericht bewaren? Pin hem dan op Pinterest!

Bron: Married At First Sight | Beeld: videostill