Deze KPN-reclame gaat viraal om een wel hele bijzondere reden

KPN-reclame

Er zit heel wat meer achter de KPN-reclame dan je zou denken

De nieuwste KPN-reclame met Marietje en haar vader in de hoofdrol is een veelbesproken onderwerp: of je hebt een hekel aan de reclame, of je vindt hem helemaal fantastisch. De KPN-reclame gaat nu viraal om een wel hele bijzondere reden…

Het spotje is namelijk heel anders in elkaar gezet dan je denkt.

Marietje

Je hebt hem vast al voorbij zien komen: de reclame waarin een man een presentatie geeft op een congres in Mumbai als hij opeens wordt gebeld door zijn dochter Marietje. De man wordt zichtbaar emotioneel en ‘ooh’s’ en ‘aah’s’ klinken uit de zaal. Menigeen vindt de reclame ontzettend schattig en zoetsappig, maar er zijn ook veel mensen die hem ontzettend irritant vinden en die van mening zijn dat het geheel nogal ‘nep’ aandoet. Vele critici reageerden dan ook cynisch op het emotionele spotje.

Realistisch

Maar toch is de reclame veel realistischer dan je misschien zou denken. De man die op het podium aan het presenteren is, heet Yoerie van Aalderen en is geen acteur maar echt de vader van Marietje. Ze belde echt in en hij zou ook daadwerkelijk over twee dagen thuiskomen. Natuurlijk was hij wel op de hoogte van het feit dat hij gebeld zou worden, maar hij dacht dat hij tegen een zwart scherm zou gaan praten en dat de beelden van Marietje er later in gemonteerd zouden worden. Marietje wist echter van alles af en zat in het complot om haar vader te verrassen.

Reacties

Hoewel de emotionele reactie van Yoerie dus waarheidsgetrouw is en niet geacteerd, betekent dat niet dat de reclame overal even goed wordt ontvangen. Velen zijn de zoetsappige reclame nu al meer dan zat en vinden dat deze snel weer van de buis mag verdwijnen. Gelukkig zijn er ook genoeg mensen die de emotionele reactie van de vader in het spotje wel op prijs kunnen stellen. Zie hieronder een greep uit de wisselende reacties op de commercial.

Lees ook: Deze vrouw draagt een outfit met een wel hele ongepaste opdruk en de reacties zijn hilarisch

Dit bericht bewaren? Pin hem dan op Pinterest

Bron: LINDAnieuws | Beeld: videostill