Kraantje Pappie wordt voor de eerste keer vader: ‘Met z’n drieën’

Kraantje Pappie

De rapper heeft de sneakers voor de kleine alvast klaarliggen

Babynieuws! Rapper Kraantje Pappie wordt voor het eerst vader. Dat maakt de 34-jarige Groninger bekend op Instagram.

‘Met z’n drieën’

“Met z’n drieën”, schrijft hij bij het vrolijke kiekje. Op de foto dragen Alex van der Zouwen, zoals de rapper in het echt heet, en zijn vriendin Sarah Tiwow dezelfde sneakers. Het stel heeft ook alvast een matching paar voor de kleine besteld. De sneakers hebben wat roze accenten. Zou de rapper hiermee hinten dat ze in verwachting zijn van een meisje?

View this post on Instagram

Met z’n drieën ??

A post shared by Lil Craney van de 050 ?? (@kraantjepappie) on

‘Met z’n tweeën’

Een dag voor de bekendmaking plaatsten Alex en zijn vriendin beiden nog een gezellig kiekje van hun samen op Instagram. “Met z’n tweeën”, schreven ze hier nog onder. Aha, nu is dus duidelijk waarom.

View this post on Instagram

Met z’n tweeën

A post shared by @ satiwow on

Reacties

Het stel wordt overladen met felicitaties. Zangeres Maan biedt zich alvast aan voor een bijbaantje: “OH MAG IK OPPAS ZIJN PLIESSSSS!!!!!!!!???? ZO FUCKING BLIJ VOOR JULLIE!!!” YouTuber en mede-Groninger Kalvijn wil wel dat de Groningse roots gewaarborgd blijven: “Ohjooooo bro gefeliciteerd, wel tweetalig opvoeden. Nederlands en Grunnings mienjong.” Zanger Guus Meeuwis weet alvast een goede naam voor de baby: “Als je hem of haar Guus noemt, betaal ik de studie.”

Oefening

Hoewel Alex en Sarah in verwachting zijn van hun eerste kindje, hebben ze al wel de nodige ervaring met kinderen. Het stel past namelijk geregeld op de kinderen van Sarahs zus. Kraantje Pappie laat op zijn Instagram maar al te graag zien hoe erg hij zich vermaakt met de kids. Dus dat komt helemaal goed met hun eigen kroost.

Lees ook: Katja Schuurman plaatst ontzettend lieve foto met baby Coco

Bron: Instagram Kraantje Pappie, Sarah Tiwow | Beeld: Videostill