Veel kritiek op laatste aflevering ‘De Luizenmoeder’


Kijkers zijn zwaar teleurgesteld

Gisteravond zaten ruim 3,5 miljoen kijkers weer voor de buis voor de derde aflevering van De Luizenmoeder. Hoewel fans eerder nog lyrisch waren over het programma, leverde de aflevering van gisteravond behoorlijk wat kritiek op. Veel kijkers misten de humor en vragen zich af of De Luizenmoeder nog wel zo grappig is. Via Twitter uitten zij hun onvrede.

Wat vond jij van de aflevering?

Bekende Nederlander

De uitzending van afgelopen zondagavond stond in het teken van de Kinderboekenweek. Om deze week feestelijk af te sluiten, probeerde schoolhoofd Anton driftig een bekende Nederlander te strikken voor een lezing. Dat werd Fons de Poel, tot ongenoegen van de ouders van basisschool de Klimop.

Kritiek op De Luizenmoeder

Trouwe kijkers van het programma zijn van mening dat de humor in deze derde aflevering van seizoen 2 ontbrak en laten hun onvrede blijken op Twitter. Waar ze eerder vol lof spraken over de hilariteit van de serie, konden ze de grappen van gisteravond niet waarderen. ‘Boring’, zo luid één van de commentaren. Een andere kijker schrijft: ‘Niet één keer een glimlach bij de Luizenmoeder vandaag’. Fans hopen dat de volgende afleveringen weer aan hun verwachtingen zullen voldoen.

Lees ook: Zo ziet de prachtige vrouw van Diederik Ebbinge eruit

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Libelle | Beeld: Videostill