Veel kritiek van kijkers op nieuw tv-programma ‘Stelletje Pottenbakkers’

Ben jij het eens met de kritiek van de kijkers?

Afgelopen zondagavond ging het nieuwe SBS-programma van start: ‘Stelletje Pottenbakkers’. In dit nieuwe programma gaan BN’ers met elkaar de strijd aan. Dit keer gaan ze niet fotograferen, dansen, zingen of schaatsen. Nee, het gaat hier om een afvalrace in het pottenbakken. 

Het nieuwe programma wordt gepresenteerd door Kim-Lian van der Meij.

Pottenbak-creaties

Elke week bakken de BN’ers een nieuwe creatie. En wie dit het beste doet? Die mag uiteindelijk een eigen servieslijn uitbrengen. De strenge, professionele pottenbakkers-jury beslist elke week wie er afvalt. In dit eerste seizoen nemen onder andere BN’ers Patricia Paay, Rob Geus, Roy Donders en Kim Kötter het tegen elkaar op.

Heel Holland Bakt Potten?

Na de aftrap zondagavond bleek echter al snel dat veel kijkers toch enige kritiek op het nieuwe tv-programma hadden. Zo werd bijvoorbeeld op Twitter gezegd dat het programma een kopie was van een ander bakprogramma. Niet zo zeer het pottenbakken, maar wel het bakken van taarten en cake in een eerder programma leken verdacht veel op elkaar. Misschien voel je ‘m al aankomen, ‘Stelletje Pottenbakkers’ is eigen hetzelfde als ‘Heel Holland Bakt’ volgens veel Twitteraars.

Lees ook: Albert Heijn haalt per direct deze kinderfeestjesset uit de schappen: ‘Extreem onhandig gekozen’

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Libelle | Beeld: videostill