Waylon krijgt keihard oordeel na eerste repetitie voor Eurovisie Songfestival

Waylon

De pers was niet blij met het optreden van Waylon

Waylon kreeg harde kritieken na afloop van zijn eerste repetitie. Gehuld in zijn panterprintje staat de zanger met een gitaar om zijn nek op het podium. Het liedje Outlaw In ‘Em begon op een respectabele zesde plek bij de bookmakers, maar is na deze repetitie gezakt naar de zeventiende plek. Een top tien plek lijkt hiermee buiten bereik. 

Was dit een grap?

Grap?

Fans van het nummer kunnen nog niet geloven dat dit het echte optreden is van Waylon. Ze denken dat hij ze om de tuin probeert te leiden en pas op de avond zelf het ware optreden zal laten zien. In de repetitie is te zien hoe Waylon omringt wordt door gitaristen met een donkere huidskleur. Hij staat er tussenin en wordt aan het einde zelfs aanbeden door de gitaristen. Dat schoot bij veel buitenlandse journalisten in het verkeerde keelgat. Waylon zelf laat niet veel los over de repetitie, behalve dat het ‘maar een repetitie is’. Daarbij zegt hij ook dat hij ervan houdt ‘om geheimen te bewaren’, dus wie weet is deze repetitie ook weer een manier om een geheim te bewaren.

Afwachten

Telegraaf-verslaggever Richard van de Crommert is in Lissabon en vertelt wat hij vond van het optreden en hoe de reacties van de andere verslaggevers was. Tevens is in het filmpje een deel van de repetitie te zien. Helaas is de hele repetitie niet te zien, dus een volledig beeld is er helaas nog niet. We zullen moeten wachten op het uiteindelijke optreden en we zijn heel nieuwsgierig hoe Waylon zijn country-rocknummer ter gehore zal brengen.

Outfit

Aan zijn outfit zal het in ieder geval niet liggen. Het jasje dat Waylon draagt is gemaakt door ontwerper Tony Cohen en dj Sunnery James, de man van Doutzen Kroes. Sunnery noemt Waylon ‘een tijger’:  “Ik vind hem erg stoer. Je hoef het niet met hem eens te zijn, hij staat voor zijn eigen mening. Ik vind het heel tof en ben superblij met deze samenwerking.”

Thx to @tonycohenofficial @tonycohen14 @forcerepublik @fouramsterdam for this masterpiece… #esfoutfit

Een bericht gedeeld door Waylon (@official_waylon_music) op

Bekijk hier ook de videoclip van het liedje van Waylon.

Lees ook: Realitysoap André Hazes gaat ondanks relatiebreuk gewoon door

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Telegraaf, Linda | Beeld: videostill Eurovisie Songfestival