Wees er snel bij: laatste kaarten Eurovisie Songfestival dinsdag in de verkoop

eurovisie songfestival

Wie wil er nog dolgraag naar het Eurovisie Songfestival?

Ben jij een echte songfestivalliefhebber en baal je dat je geen kaartje hebt bemachtigd voor het Eurovisie Songfestival volgende week? Grijp dan nu je kans, want er zijn nog een paar kaarten voor het liedjesfestijn in Rotterdam te scoren. 

Songfestival met publiek

Het spande er om, maar er mag tóch publiek aanwezig zijn bij het Eurovisie Songfestival. Dat is natuurlijk goed nieuws voor songfestivalliefhebbers. De afgelopen dagen kregen mensen die vorig jaar al een ticket voor het liedjesfestijn hadden bemachtigd de kans om opnieuw kaarten te kopen. Alle geïnteresseerde tickethouders hebben zo een kaartje weten te scoren, zo laat de organisatie weten op haar website.

Laatste kaarten

“Nederlandse fans zijn onverminderd enthousiast om de shows bij te wonen. Vanuit het buitenland is er, zoals verwacht, veel minder interesse, vanwege reisadviezen en -beperkingen. Daardoor zijn er nog kaarten beschikbaar, waar we een aantal Nederlandse fans ongetwijfeld blij mee gaan maken”, zo laat executive producer Sietse Bakker weten.

Verkoopronde

Heb jij nou de boot gemist en wil je toch graag aanwezig zijn bij het liedjesfestijn in Rotterdam? Dan heb je gelukkig dus nog de kans om kaarten te scoren. “Voor de meeste shows zijn een bepaald aantal kaarten beschikbaar, voor de Grand Final is slechts een enkele kaart beschikbaar”, zo valt te lezen op de website. Wil je kans maken op een ticket? Dan kun je je op de website van het Eurovisie Songfestival aanmelden voor de verkoop. Wanneer er voldoende animo is, wordt de lijst gesloten. Zorg in ieder geval dat je op dinsdag 11 mei om 16.00 uur achter je laptop zit, want dan gaat de laatste verkoopronde van start. Succes!

Lees ook: Deze artiesten treden op tijdens de finale van het Eurovisie Songfestival

Bron: RTL Nieuws, Eurovisie Songfestival | Beeld: Videostill