Video: Labrador Fred adopteert 9 kuikentjes en de beelden zijn superschattig!

labrador

Labrador Fred wordt op z’n oude dag toch nog papa

Er bereikte ons een heel schattig verhaal over een tien jarige labrador genaamd Fred. Deze lieve trouwe viervoeter heeft zich namelijk ontfermt over negen kleine kuikentjes. De moeder van deze kuikentjes is spoorloos verdwenen en Fred laat deze kleine pluizebolletjes natuurlijk niet aan hun lot over. Fred bombardeerde zichzelf tot vader en dat gaat hem verrassend goed af.

De beelden laten je hart smelten.

Kasteel

Fred woont bij Mountfitchet Castle. Dit is een opvangplek voor geredde dieren en Fred is daar een permanente bewoner. Het is een toeristische trekpleister, omdat deze opvang huist bij een prachtig kasteel vlakbij Stansted luchthaven in Essex. Fred besloot iets nuttigs met zijn tijd bij Mountfitchet te gaan doen en toen hij de kuikentjes hulpeloos rond zag waggelen twijfelde hij geen minuut en adopteerde hij de beestjes met liefde.

Drukke vader

Een medewerker van het kasteel vertelt dat Fred continu bezig is met zijn kleintjes en ze geen moment uit het oog verliest. De kleine kuikens zijn ook dol op hun adoptievader. Ze zitten vaak op zijn rug en dartelen vrolijk om hem heen. Hoe lang dit nog zal zijn is nu nog de vraag. De kuikentjes moeten nog een paar weken bij hun nieuwe papa blijven, alvorens ze zelf mogen kiezen waar ze gaan wonen.

Lees ook: Speelt jouw hond ook vaak met een stok? Dit is waarom dat heel gevaarlijk is!

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Telegraaf | Beeld: videostill Mountfitchet Castle