Getuigen gezocht: lammetje van één uur oud gestolen in Drenthe

lammetje

Wie heeft gezien wie het één uur oude beestje heeft meegenomen?

Van de vier lammetjes die zaterdagochtend in een schuur in Lieving bij Beilen werden geboren was eentje een uur later spoorloos verdwenen. De lammetjes bevonden zich in een afgesloten schuur en moet dus wel zijn gestolen, laat wijkagent Bas Slomp weten. 

De politie is momenteel op zoek naar getuigen.

Van vier naar drie lammetjes

De boer die contact opnam met de politie had gezien dat er vier lammetjes werden geboren, maar toen hij later terugkwam waren er nog maar drie. In eerste instantie dacht de boer dat hij zich moest hebben vergist, maar na een tijdje naar het verdwenen lammetje te hebben gezocht kwam hij tot de conclusie dat het beestje moest zijn gestolen. Om het één uur oude lammetje terug te vinden plaatste wijkagent Bas Slomp een getuigenoproep op Twitter, in de hoop dat iemand meer informatie heeft.

Getuigenoproep

De dieven die het beestje hebben meegenomen hebben vermoedelijk op zaterdagochtend 31 maart tussen 07:45 en 09:00 toegeslagen. In dat tijdsbestek zagen buurtbewoners vlakbij de woning een vierkante groene bestelbus staan. Omdat er mogelijk mensen zijn die de bestelbus hebben gezien en het kenteken hebben genoteerd, hoopt hij via de oproep met getuigen in contact te komen.

Lees ook: Het lenteweer komt eraan: volgend weekend kans op maar liefst 20 graden!

Dit bericht bewaren? Pin hem dan op Pinterest

Bron: Libelle | Beeld: Public Domain Pictures