Lang Leve de Liefde-Mark is behoorlijk open en eerlijk over zijn date

Lang Leve de Liefde

‘Zit nog liever in de hel’

Vanavond kunnen we weer genieten van een nieuwe aflevering van Lang Leve de Liefde. En hoewel er af en toe een romantische liefde opbloeit in de villa, is dit vanavond zeker niet het geval bij Mark en Kitty. Mark is dan ook behoorlijk open en eerlijk over zijn date…

Lang Leve de Liefde

In Lang Leve de Liefde gaan singles op zoek naar liefdesgeluk door meteen met elkaar te gaan samenwonen tijdens een 24-uurs date. Mark en Kitty voeren een openhartig gesprek over hun tijd in de villa. Al snel komt Mark erachter dat Kitty niet de liefde van zijn leven is, en dat vertelt hij op een behoorlijke meedogenloze wijze. “Zal ik eerlijk zijn?”, begint hij. “Mijn kinderen zitten op turnen. Dat vinden die meiden fantastisch. Als ze onderling een turnwedstrijd hebben, dan zit ik in de sporthal. En dat vind ik een hel.” Hij vervolgt zijn uitspraak met: “Ik ga liever 24 uur kijken naar een turnwedstrijd in de sporthal.”

Kitty schrikt van zijn opmerking over hun date en zegt: “Dat je me erger vindt dan de hel, dat vind ik wel heel erg.”

Reacties van de kijkers

Kijkers zijn niet te spreken over de botte vergelijking van Mark en nemen het dan ook op voor Kitty. Zo vraagt iemand zich, in de reacties onder het Instagram bericht, af: “Iemand is zoals iemand is. Dat er geen klik is oké, maar wat is de meerwaarde om iemand zo te beledigen?” Daarnaast schrijven kijkers in de reacties: “Als er geen klik is dan maak je er toch een gezellige 24 uur van? No hard feelings, geen enkele reden om iemand zo af te branden?”, “Respectloos” en “Echt zielig voor die dame. Je mag er wezen hoor dame!”

Veel kijkers zijn het met elkaar eens en delen massaal hun mening dat Mark een enkeltje naar de turnhal mag krijgen. “Nou het sfeertje is wéér gezellig, die vent gelijk afvoeren naar de sporthal”, schrijft een kijker. Ook stelt iemand dat ze hem de ‘eeuwige turnhal gunt’. Verder delen sommigen hun mening met elkaar, want ze begrijpen wel dat Mark nog single is.

Vanavond om 18:55 uur is de hele aflevering van Lang Leve de Liefde te zien bij SBS6.

Lees ook: Astrid en Harm-Jan kijken uit naar de eerste B&B Vol Liefde-bruiloft

Bron: RTL.nl | Beeld: Videostill Lang Leve de Liefde, Instagram @langlevedeliefdenl