Langverwachte De Luizenmoeder-film verschijnt eerder dan gedacht in de bios

Luizenmoeder film

Goed nieuws voor fans van basisschool De Klimop!

We hebben De Luizenmoeder al even op de buis moeten missen, maar nu keren luizenmoeder Hannah, juf Ank en andere bekende personages terug op het witte doek! En door de versoepelingen die we in het verschiet hebben liggen, krijgen we de film waarschijnlijk sneller te zien dan verwacht.

In de bioscoop

Dutch FilmWorks maakte afgelopen woensdag bekend dat Luizenmoeder De Film vanaf 30 juni in de bioscopen te zien zal zijn. Eerder leek het er nog op dat de film pas in het najaar te zien zou zijn, maar vanwege de verwachte versoepelingen is de releasedatum naar voren gehaald. Op z’n vroegst gaan de bioscopen namelijk op 11 mei weer open, onder bepaalde voorwaarden. En de coronamaatregelen spelen niet alleen een rol bij je bioscoopbezoekje, ook in de film komen ze aan bod. Maar dat is niet alleen waar de film om draait.

Directeur Anton

De grote afwezige in de film is directeur Anton (Diederik Ebbinge). Door het wegvallen van de directeur moeten juf Ank en haar collega’s hard werken om de school draaiende te houden. En daarbij komen ook nog eens onderbezetting, veeleisende ouders en de coronacrisis kijken. Ook de nieuwe interim-directeur blijkt niet bij iedereen geliefd te zijn… We zijn benieuwd wat er allemaal op en rondom het welbekende schoolplein staat te gebeuren! Met wie ga jij de film kijken?

Lees ook: Veel kritiek op laatste aflevering De Luizenmoeder

Bron: Dutch FilmWorks | Beeld: Videostill