Lauren Verster openhartig over moederschap: ‘Ik vind het echt heerlijk, het is zo gezellig’

Ook deelt de presentatrice dat ze al eerder kinderen had gewild

Lauren Verster en haar vriend Jasper Diepeveen mochten op maandag 29 januari hun eerste kindje verwelkomen. Het meisje kreeg de naam Leentje en de kersverse ouders konden hun geluk niet op. Twee maanden na de bevalling vertelt Lauren in de ochtendshow van Lex Gaarthuis op Radio 10 hoe het moederschap haar bevalt: “Het voelt zo fijn, zo’n kleintje.”

Ze is helemaal verliefd op haar kindje. 

Eerste kindje

“We zijn helemaal verliefd op de kleine aap en haar komst voelt heel liefdevol en organisch. Alsof ze gewoon altijd al bij ons hoorde”, vertelde Lauren eerder al aan RTL Boulevard. Hoe het nu met de kersverse moeder gaat? Hartstikke goed, het moederschap bevalt haar zo goed dat ze zich de hele tijd afvraagt waarom ze dit niet eerder heeft gedaan. “Ik vind het echt heerlijk, het is zo gezellig.” De 37-jarige schone geniet met volle teugen van haar dochter. “Dan kijk ik naar haar en dan denk ik: ach, het is ook allemaal goed. Met die lekkere bolle wangetjes. Het is nu natuurlijk nog een baby, dus het enige wat ze doet is melk drinken en poepen en kotsen. Ze doet er eigenlijk niks voor, maar ik hou de hele wereld van haar. Ik ben verliefd denk ik ja.”

Ander persoon

Of het moederschap Lauren heeft veranderd? Ze denkt van niet. “Ik denk dat ik verder eigenlijk niet zoveel veranderd ben. Er is alleen een soort warmere basis in mijn leven. Er is echt iets bij gekomen. Het heeft me rustiger gemaakt, laten we het daarop houden.”

Lees ook: Johnny de Mol vertelt over de best wel heftige zwangerschap van zijn Anouk: “Het gaat nu beter”

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Hollandse Hoogte, Mario Nap