Na regen komt zonneschijn: de lente is op komst!

lente
De lente is eindelijk nabij

Het kan je niet ontgaan zijn: het is een natte week. Al de hele week vallen regelmatig buien, echt droog lijkt het nooit te worden. Gelukkig komt er na regen altijd weer zonneschijn, want vanaf dinsdag houdt het op met regenen en stijgt de temperatuur. Het lijkt dan dus toch eindelijk lente te worden!

Goed nieuws voor zonaanbidders.

Regen

Deze week blijft het nog regenachtig en winderig. Hiermee wordt het waarschijnlijk een veel nattere maart dan normaal gesproken. Volgens buienradar valt gemiddeld 68 millimeter regen in maart, deze maand komt de regenval lokaal al boven de 100 millimeter uit. Ook blijft de wind krachtig en langs de kust stormachtig. Tenminste tot en met maandag blijft het wisselvallig.

Lente

Vanaf dinsdag zal het zonnetje doorbreken en begint het eindelijk lente te worden. De nacht van maandag op dinsdag gaat het nog een beetje vriezen, maar vanaf dinsdag stijgt de temperatuur drastisch. Het wordt lekker zacht voor de tijd van het jaar met flink veel zon. Zullen we dan volgend weekend weer op een terrasje kunnen zitten?

Lees ook: Hondenbaasjes opgelet: dodelijke dierenziekte opgedoken in Nederland

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Buienradar | Beeld: Pexels