Het lenteweer komt eraan: volgend weekend kans op maar liefst 20 graden!

lenteweer

Dit lenteweer vraagt om terrasjes!

Veel mensen hebben ondertussen het gevoel dat de winter al máánden duurt en dat er geen einde aan komt. Iedereen is dan ook wel een beetje klaar met de koude temperaturen, grijze luchten en natgeregende broeken. Heb jij ook zo’n zin in de lente? Dan word je vast heel blij van dit weerbericht!

We moeten nog heel eventjes wachten, maar dan komen de betere temperaturen toch echt onze kant op!

Doei winterjas!

De winterjas kan nu echt definitief de kast in, want het weerbericht voor de komende week belooft warmere temperaturen en meer zon. Aan het begin van de week kan de lucht nog grijs ogen met hier en daar een regenbui, maar vanaf woensdag kan de temperatuur al gaan stijgen tot maximaal 17 graden. De zon blijft dan echter nog eventjes verstopt in tegenstellingen tot wolken en buien; daar krijgen we van tijd tot tijd wel last van.

Warme lentelucht

Donderdag wordt een iets koudere dag, veroorzaakt door een draaiende wind. Vanaf vrijdag wordt er vanuit Spanje warme lucht aangevoerd, waarna de temperaturen zullen stijgen. En dan begint de lentepret pas echt: zaterdag wordt het zonnig met kans op temperaturen van 17 tot maar liefst 22 graden. Ook op zondag en maandag mogen we genieten van het mooie weer; de temperaturen blijven dan boven de 20 graden. Of we het lenteweer ook na deze mooie week kunnen vasthouden is nog niet helemaal zeker want je weet wat ze zeggen: ‘april doet wat-ie wil’!

Lees ook: Zo ziet de 21-jarige zoon van Linda de Mol eruit

Dit bericht bewaren? Pin hem dan op Pinterest

Bron: LINDAnieuws | Beeld: PxHere