Leonie ter Braak showt hilarische en herkenbare foto

Leonie ter Braak

De presentatrice kan op veel bijval rekenen

Op Instagram deelt Leonie ter Braak een maar al te herkenbaar kiekje van haar ‘dilemma’. Daarmee kan de presentatrice rekenen op heel wat support en hilariteit onder haar volgers.

Keuzes maken

Het oud-model deinst er niet voor terug om eerlijk te zijn over haar lijf en deelt twee veelzeggende foto’s. “Of ik haal de hele dag geen adem of ik ontspan,’” grapt Leonie over haar lichaam. Ze wil laten zien dat een platte buik er tijdens haar menstruatie even niet in zit. Op de eerste foto houdt de presentatrice stevig haar adem in, op het tweede kiekje ontspant ze haar buik om het verschil te laten zien.

Voor iedereen herkenbaar

Uit de vele reacties onder de foto blijkt dat het ‘dilemma’ van Leonie maar al te herkenbaar is. “Waarom, vraag je je af hè! Om je nog extra fijn te voelen in zo’n periode denk ik!” laat een volger weten, die de situatie maar al te goed kent.  Veel mensen maken echter kenbaar dat dit heus niet alleen in ‘de tijd van de maand’ voorkomt: “Dit heb ik zodra ik iets eet of drink” klinkt het, en: “Als ik dat zo zie, ben ik chronisch ongesteld.” Ook het andere geslacht laat van zich horen. “Toch herken ik dit ook,” schrijft een mannelijke volger, verwijzend naar het grote verschil. Tot slot hakken veel volgers de knoop door voor Leonie: “Lekker ontspannen!”

Lees ook: Waylon pleit ook voor mannen voor body positivity en deelt eerlijke foto van zijn lichaam

Bron: Instagram Leonie ter Braak | Beeld: Videostill Shownieuws