Leontine Borsato openhartig over overlijden van haar moeder: “Het blijft moeilijk”

Ze slaat zich samen met haar familie door deze moeilijke tijd

De familie Borsato zit in een achtbaan aan emoties. In een korte tijd beleeft de familie zowel mooie momenten als treurige gebeurtenissen. Zo debuteert Marco Borsato als fotograaf en vieren Leontine en Marco hun 19-jarig huwelijksjubileum, maar tegelijkertijd rouwt Marco’s vrouw om de dood van haar moeder.

Dankbaar
Marco struinde samen met zijn leermeester Raymond Rutting een week over Aruba om de mooiste kiekjes te schieten. Zijn mooiste plaatjes debuteerde hij 1 juni op zijn foto-expositie in 5&33 Gallery in Art’otel in Amsterdam. De avond stond in het teken van de prachtige plaatjes en van gezelligheid, helaas moest Leontine haar moeder Ria bij deze speciale gelegenheid missen. “Het blijft natuurlijk moeilijk”, vertelt Leontine tijdens de opening van de expositie aan Shownieuws. “Het gemist is er, maar ik ben ook heel dankbaar voor alle mooie jaren die we met mijn moeder hebben gehad, aangezien mijn vader al heel jong is gestorven.”

Bewondering
Ook Marco blikte terug op de afgelopen weken en de dood van zijn schoonmoeder. “We hebben op een waardige manier afscheid kunnen nemen. Dat was liefdevol maar ook pijnvol, maar wij zijn als familie sterk. Zeker Leontine is sterk, daar heb ik veel bewondering voor.”

#alleenmaarliefde ??#paarjaargeleden #moederdagdiner

Een bericht gedeeld door Leontine Borsato (@leontineborsato) op


Bron: Shownieuws | Beeld: Videostill