Leontine deelt innige foto met Marco Borsato

Leontine Marco

De liefdestrip naar Ibiza heeft het stel duidelijk veel goeds gedaan

Het is geen geheim meer dat Marco Borsato en Leontine Ruiters weer aan het daten zijn. Onlangs zochten zij de Spaanse zon op om dichter bij elkaar te komen en hun liefdesband te herontdekken. Hun liefdestrip naar Ibiza heeft ze goed gedaan, zo lijkt het. Op Instagram deelt Leontine namelijk een innige foto met haar ex-man. 

Meer dan vrienden

Het is weer helemaal koek en ei tussen Marco Borsato en Leontine Ruiters. Althans, als we dit nieuwe kiekje van Leontine op Instagram mogen geloven. Een foto zegt immers meer dan duizend woorden. Op de foto (de derde in onderstaande reeks) kruipt ze dicht tegen haar ex-man aan. Marco pakt haar stevig vast bij haar arm, terwijl zij een liefdevolle hand om zijn knie legt. “Friends for life“, oftewel ‘vrienden voor het leven’, schrijft Leontine bij de kiekjes. Dat er tussen Leontine en Marco sprake is van meer dan vriendschap, dat moge inmiddels wel duidelijk zijn.

De tekst gaat verder onder de foto.

Scheiding

Na een huwelijk van bijna 22 jaar besloten Marco en Leontine begin vorig jaar uit elkaar te gaan. Hoewel dat destijds het beste leek voor ze, bleek al snel dat de twee niet zonder elkaar kunnen. Eerder noemde Marco de scheiding al ‘de grootste fout die hij heeft gemaakt‘ en zag hij zichzelf met niemand anders dan zijn ex-vrouw. Gelukkig dacht Leontine er precies hetzelfde over, waardoor de twee meer tijd doorbrachten samen en langzaam maar zeker weer naar elkaar toe groeiden.

Zonvakantie in Ibiza maakt veel goed

Vorige maand werden de twee gespot tijdens een romantische vakantie naar de zon in Ibiza. Onlangs heeft Marco aan De Telegraaf laten weten dat het ‘duidelijk moge zijn dat de zon letterlijk en figuurlijk weer is gaan schijnen’.  Tegelijkertijd vertelde hij ook over de keerzijde van de opnieuw opbloeiende relatie. “We houden het zo low key mogelijk, maar dat valt niet mee. Het is volstrekt onmogelijk als ze je ‘s ochtends opwachten bij je huis. We kunnen het dan niet ontkennen.”

Opnieuw op eerste date

Marco durfde onlangs nog niet te voorspellen of de relatie weer helemaal wordt zoals vroeger. Maar hij bleef positief. “De liefde is er altijd geweest en altijd gebleven. We zijn nu alles aan het herontdekken.” Ook sprak de zanger vol liefde over het opnieuw opbouwen van zijn relatie met Leontine. “Het is ontzettend leuk om opnieuw op eerste date te gaan met de vrouw van wie je houdt”, vertelde hij. Vrienden en familie van het stel lijken er ook nog altijd op te rekenen dat het helemaal goed gaat komen met hun relatie. Zij lijken nu dan ook gelijk te krijgen.

Lees ook: Marco Borsato vertelt: ‘Leontine en ik hebben het weer gezellig’

Bron: Story | Beeld: BrunoPress, Instagram