Vriend Leroy helemaal in de wolken met Maxime Meiland

Het is dik aan tussen de tortelduifjes

Maxime Meiland en vriend Leroy Molkenboer zijn tot over de oren verliefd op elkaar, en dat mag de wereld weten. Op Instagram betuigt Leroy de liefde aan Maxime en ondertussen worden er in Chateau Meiland zelfs al trouwjurken gepast…

Laten stralen

Op Instagram deelt Maxime een foto en vriend Leroy is er als de kippen bij met een liefdevolle reactie. “Jij laat mij stralen, elke dag weer!” schrijft de cameraman bij de foto, met drie hartjes. Fans smelten van dit bericht: ‘Jullie zijn een mooi stel!’ en ‘Wat lief!’ klinkt het.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Maxime Meiland (@maximemeiland) op

Toekomstplannen

De relatie is nog pril, maar Maxime denkt zeker al na over de toekomst. Eerder vertelde de blondine aan Shownieuws dat ze hoopt dat Leroy op den duur bij haar komt wonen. “We zijn nu de ene helft hier (bij Maxime, red.) en de andere helft bij hem, maar hij vindt het hier fantastisch”, vertelde ze daarover. Ook Martien vindt het helemaal geen probleem dat Leroy regelmatig komt aanwaaien. “Hij is hier altijd welkom. Net zoals Dirk, van Montaan.”

Trouwjurken passen

Je kunt nooit voorbereid genoeg zijn, moeten de Meilandjes gedacht hebben. Gisteravond zagen we Maxime en zus Montana in Chateau Meiland namelijk al trouwjurken te passen. De familie was op pad om chique kleding te vinden voor de lancering van Martiens boek, maar de zussen konden het niet laten om zich ook even in het wit te hijsen. Bij dit beeld van zijn dochters moest vader Martien wel even een traantje wegpinken: “Wat móóóói!”

Lees ook: Maxime Meiland plaatst lief kiekje met haar twee grote liefdes

Bron: Instagram, Chateau Meiland | Beeld: videostill