Let op: deze ‘winactie’ van Media Markt is nep, trap er niet in!

Media markt

Deze winactie van Media Markt is nep!

Klinkt leuk, een win actie voor een cadeaubon van de Media Markt. Daar willen wij wel aan meedoen! En met ons denken duizenden mensen ook en een sluw bedrijf maakt daar gebruik van. Er gaat momenteel een e-mail rond die niet van Media Markt afkomstig is, maar een bedrijfje dat geld wil verdienen met jouw gegevens.

Het bericht doet vermoeden dat de electronica-gigant cadeaubonnen weggeeft en het enige dat jij ervoor hoeft te doen is op de link in de mail te klikken en je ‘geluksnummer’ in te vullen. Je raadt het nooit, volgens de site heb je 500 euro gewonnen. Maar trap er niet in en lees de kleine lettertjes heel goed door. In de algemene voorwaarden wordt duidelijk dat de e-mail niet is verstuurd door Media Markt, maar door een marketingbureau.

Als je meedoet, geef je dit bedrijf toestemming om jouw gegevens door te verkopen aan sponsoren. Hierdoor kun je veel ongevraagde telefoontjes en spam ontvangen. Lees dus altijd de algemene voorwaarden goed door, voor je hiermee akkoord gaat, het kan je een hoop ellende besparen!

Wil je dit onthouden? Bewaar de handigste tips en weetjes op Pinterest!

Bron: Opgelicht! | Beeld Opgelicht