Leuk: B&B Vol Liefde komt met ‘hoe is het nu met?’-aflevering

b&b vol liefde

Benieuwd hoe het met Debbie, Hans en Richard gaat?

Goed nieuws voor fans van B&B Vol Liefde: nog voordat het nieuwe seizoen deze zomer van start gaat, komt het programma met een ‘hoe is het nu met?’-aflevering. Daarin gaan we zien hoe het de deelnemers uit zowel seizoen één en twee inmiddels vergaat.

Verhaallijnen

In de eerste twee seizoenen hebben we kunnen smullen van alle verschillende verhaallijnen van de B&B-eigenaren. Van Astrid en haar grenzen tot Hans en zijn ex Liberia, en van de strenge Debbie tot de hopeloos verliefde Remco bij Natasha. Als je het hebt gezien, ben je vast benieuwd hoe het nu met de deelnemers gaat. En dat komt goed uit, want B&B Vol Liefde komt met een extra aflevering waarin Art Rooijakkers bij hen langsgaat om te kijken hoe de B&B, maar vooral natuurlijk hun liefdesleven erbij staat.

Geduld

We moeten nog even wachten op de aflevering, want op 7 juli is-ie eenmalig te zien. Vervolgens begint op 10 juli het nieuwe seizoen van B&B Vol Liefde. Nog even geduld dus, maar niet getreurd: momenteel is op Videoland namelijk de Belgische versie van het programma te zien: in B&B Zoekt Lief volgen we zes Vlaamse B&B-eigenaren die vanuit Frankrijk op zoek gaan naar de liefde. Isabel, Arno, Dirk, Kaylee, Marc en Nicolas krijgen allemaal vier of vijf potentiële liefdespartners over de vloer, met wie ze moeten gaan uitzoeken of er een relatie in zit. De 32 afleveringen zijn allemaal al te zien op Videoland.

Astrid en Debbie

Hoewel we van veel Nederlandse B&B-eigenaren niet veel meer gehoord hebben, zijn er een aantal die wél hebben laten weten hoe het ze nu vergaat. Zo vertelde Astrid over haar trouwplannen met Harm-Jan (inderdaad, die ze eerst wegstuurde), en heeft Debbie laten weten dat ze moeder is geworden van een jongetje. We zijn ontzettend benieuwd naar alle andere oud-deelnemers!

Lees ook: Zo gaat het nu met B&B Vol Liefde-Astrid en Harm-Jan

Bron: RTL Boulevard | Beeld: B&B Vol Liefde