Leuk nieuws voor Guus Meeuwis: hier hoopte de zanger al jaren op!

NLD/Amsterdam/20151015 - Televizier gala 2015, Guus Meeuwis

Hier worden wij heel blij van!

Eindelijk is het dan zo ver voor de goedlachse Brabantse zanger. De entertainer met een zachte G is eindelijk vereeuwigd. Guus zat urenlang muisstil terwijl een kunstenaar een levensecht evenbeeld van de zanger creëerde.

Guus Meeuwis is al jarenlang een van de succesvolste zangers van Nederland. Dat de 45-jarige zanger nog geen wassen beeld in Madam Tussauds had staan, vonden sommige fans toch wel erg jammer. Maar voor hen heeft Guus goed nieuws, want volgens een foto die de zanger op social media plaatste komt daar binnenkort verandering in.

Op Instagram plaatste de zanger een kiekje waarop te zien is dat hij poseert met een gitaar in zijn hand, terwijl er een wassen beeld naast hem staat. Bij de foto schreef Guus: ‘Rara wat zijn we aan het doen?” Volgens de hashtags die de zanger gebruikte, is het een leuk nieuwtje waarvoor hij urenlang moest stilzitten. Fans van de entertainer reageerden razend enthousiast op Instagram. Volgens hen kon dat namelijk maar één ding betekenen: hun grote idool is binnenkort te bewonderen als wassen beeld in Madam Tussauds.

RaRa wat zijn we aan het doen?! #leuknieuwtje #stilzitten #heellangstilzitten

Een bericht gedeeld door Guus Meeuwis (@guus.meeuwis) op

Bron: Instagram | Beeld: Hollandse Hoogte