Dit zijn de leukste drankjes en hapjes om in huis te halen tijdens de decembermaand

 

decembermaand

Deze heerlijkheden wil je op tafel zetten!

Nu de heerlijke decembermaand bijna is aangebroken zijn we bijna allemaal stiekem al met ons hoofd bij de feestdagen. We willen de kerstversiering van zolder halen, cadeaus inslaan en het menu en de drankjes samenstellen. Gelukkig hebben wij alvast een leuk lijstje voor je: dit zijn de leukste drankjes en hapjes om te serveren tijdens de feestdagen! 

Deze drankjes en hapjes mag je echt niet missen!

Lidl gin
De supermarktketen Lidl komt voor de feestdagen met twee nieuwe smaken gin: rabarber met gember en framboos-gin. De smaken zullen rond de €14 per fles gaan kosten. Niet alleen zal het een bijzondere smaakcombinatie maar ook zijn ze roze van kleur, want hè het oog wil ook wat, toch?

Chocoladewijn
De kerstmaand wordt nog feestelijker wanneer je de guilty pleasures chocolade en wijn met elkaar combineert in een heuse chocoladewijn. De ALDI kwam met het nieuws deze wijn te gaan verkopen, maar helaas alleen in Engeland. Laat dat voor ons nu nét een tikje te ver weg zijn. Gelukkig kwam daar de redder in nood Chocolate in a Bottle, producent van een sprankelende witte wijn met hazelnoot en cacao die wél in Nederland verkrijgbaar is. Wij verloten twee flesjes van deze verrassende wijn; geef je hier snel op en wie weet nip jij binnenkort wel van een glaasje Chocolate in a Bottle. 

Kaas met proseccosmaak
Ja, het klinkt heel raar, maar deze gekke combinatie is toch echt op de markt gebracht door The Great British Cheese Company. Het bedrijf komt namelijk met een Wensleydale kaas die een frambozen proseccosmaak heeft… Een roze kaasje van Great British Cheese Company kost £4.50 en is te bestellen via de website van de kaasmakerij.

Tony’s Chocolonely
Speciaal voor de feestmaand heeft Tony Chocolonely een limited edition op de markt gebracht; Melk Pompoenpit Cranberry. Vrij apart, toch? Zes maanden lang zal deze tijdelijke smaak in de schappen van supermarkt Albert Heijn liggen. De reep zou een nootachtige én friszure smaak hebben van geroosterde pompoenpitten en de cranberry.

Chocoladeletter met Licor 43
Bakker Jimmy Braat van bakkerij Oegema bedacht zich dat chocolade en likeurtjes heerlijk samengaan en creëerde een chocoladeletter met Licor 43. De letters gaan als warme broodjes over de toonbank en de bakker koppelde er zelfs een winactie aan vast. De letters kunnen overigens nog besteld worden via de website!

Dit bericht bewaren? Pin hem op Pinterest

Beeld: Unsplash