Lidl verkoopt gigantisch unicorn-badeiland en hij is nu in de uitverkoop!

Het hebbedingetje is enorm in prijs verlaagd

In je eentje op een luchtbed zien te klauteren kan al een laborieuze opgave zijn. Laat staan wanneer je met z’n tweeën op een dergelijk luchtbed wilt ronddobberen. Gelukkig heeft Lidl de oplossing voor jou (en nog vijf anderen). De budgetsupermarkt verkoopt momenteel een XXL-Unicorn-Badeiland waar je met zes mensen tegelijkertijd op kunt chillen.

Inclusief 8 drankhouders, 1 flessenkoeler en de mogelijkheid om deze prachtige unicorn aan te leggen.

Badeiland

Er is niets veranderlijker dan het weer. Momenteel is het niet echt strandweer in Nederland, maar dat zou maar zo kunnen omslaan. In dat geval is het maar wat leuk om met vrienden, kennissen, familie of kids te chillen op een waterplas. Wil je dat in stijl doen? Dan heeft Lidl een leuk hebbedingetje voor je: dit grote eenhoorn-badeiland.

Ontspanning

Met z’n zessen kun je heerlijk chillen op deze grote, drijvende eenhoorn. Er is genoeg plek om je drankjes kwijt te kunnen en de flessenkoeler kan er bovendien ook nog eens voor zorgen dat je niet aan lauwe drankjes hoeft te nippen.

Aanbieding

Zie je deze drijvende unicorn wel zitten? Dan is dit het moment om ‘m te kopen. In mei was-ie voor het eerst in de webshop van Lidl te verkrijgen, maar toen moest je nog 169 euro neerleggen voor de opblaas-unicorn. Nu kost het badeiland slechts 100 euro. Ga je met zes vrienden gebruik maken van dit leuke speeltje? Dan is dat ieder 16,66 euro.

Lees ook: Lidl verkoopt deze week een zwembad speciaal voor je hond!

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Lidl | Beeld: Lidl