Lidl verkoopt deze week een zwembad speciaal voor je hond!

Een speciaal zwembad voor je geliefde viervoeter

De hittegolf is momenteel in volle gang. Niet alleen wij willen verkoeling opzoeken, ook onze huisdieren kunnen wel een frisse duik gebruiken. Gelukkig biedt budgetsupermarkt Lidl deze week een speciaal zwembad voor honden te koop aan! Zo kan niet alleen jij lekker afkoelen tijdens deze warmte, maar kan je geliefde viervoeter ook genieten van het koele water.

Wie kan dit zwembad voor de hond(en) wel gebruiken in de tuin?

Zoofari hondenzwembad

Lidl komt regelmatig met leuke en goedkope aanbiedingen. Tegenwoordig biedt de supermarkt veel meer dan alleen voedsel aan. Zo wordt er ook aan onze geliefde huisdieren gedacht en komt Lidl met het Zoofari hondenzwembad. Het speciale opblaasbare zwembad heeft een antislipbodem en een stevige wandconstructie, zodat jouw harige vriend genoeg grip heeft om in het zwembadje te dobberen. Aan de baasjes is ook gedacht, want het zwembadje is snel op te bouwen. Tijdens deze warmte hoef je het zwembad niet op te blazen of op te pompen om het bad klaar te maken.

Eigenschappen

Het hondenzwembad is groot genoeg voor een gemiddeld grote hond. De afmetingen zijn 120 x 130 centimeter, waardoor je vriend genoeg ruimte heeft om in het bad te spelen. Aan de buitenzijde zit een ventiel, waardoor het zwembad gemakkelijk leeg kan lopen en makkelijk is om op te bergen. Compact genoeg om in de berging op te ruimen dus! Het Zoofari hondenzwembad wordt geleverd met een handige draagtas en is vanaf aanstaande donderdag voor 39,99 euro te koop bij Lidl. Bekijk hier ook de rest van de leuke aanbiedingen voor huisdieren, vanaf donderdag verkrijgbaar bij Lidl.

Lees ook: 5x zo kun je je kat koel houden op hete zomerdagen

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron: Lidl, Fashion Lab | Beeld: Pxhere