Hangt er liefde in de lucht tussen deze twee GTST-acteurs?

Actrice Dilan Yurdakul doet een boekje open over haar relatiestatus

In een nieuwe aflevering van Louisa Laat Ze Weer Lachen staat Dilan Yurdakul centraal. Zij werd bekend bij het grote publiek als Aysen Baydar in Goede Tijden, Slechte Tijden. Louisa valt meteen met de deur in huis en vraagt de actrice naar haar liefdesleven. De geruchten gaan namelijk dat Dilan een relatie zou hebben met GTST-collega Guido Spek (Sjoerd). Hoeveel is hiervan waar?

“Jullie hebben toch iets met elkaar?”, vraagt Louisa op de man af.

GTST

Het interview is nog niet koud begonnen of Louisa beschuldigt Dilan er al van flink wat mannen te hebben versleten. De actrice houdt haar lippen stijf op elkaar, maar is openhartiger wanneer het over haar tijd in GTST gaat. In Meerdijk wist ze in de huid van Aysen namelijk heel wat mannen het hoofd op hol te brengen. Waaronder dat van Guido Spek, die Sjoerd Bouwman speelde in de soap. Ze was regelmatig zoenend met hem op de buis te zien. Al was dat niet helemaal haar ‘stijl’. “Dat klinkt wel heel onaardig, maar Guido kan het hebben”, lacht Dilan. “Guido en ik zijn hele goede vrienden”, voegt ze eraan toe.

Vakantie

Het woord ‘vrienden’ doet Louisa even fronsen. “Maar jullie hebben toch wel iets met elkaar?”, vraagt ze dan ook verbaasd. “We zijn pas geleden nog samen op vakantie geweest”, geeft de actrice toe. “Maar de piemel blijft in de broek.” Als we Dilan mogen geloven, is er dus geen sprake van een liefdesrelatie tussen de twee. Jammer, wij vinden het wel een mooi koppel!

Lees ook: Dit is de naam van het pasgeboren kindje van Daley Blind

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron:RTL Boulevard | Beeld: Hollandse Hoogte, fotograaf: Patrick Harderwijk