Weer een mislukt liefdesavontuur voor Gordon

gordon
Het zit Gordon niet mee

Gordon is op zoek naar de ware liefde. Vorig jaar trachtte hij dit al te vinden in het programma Gordon gaat trouwen, maar dat mislukte. Hij was niet verliefd op de twee overgebleven mannen en wilde niet trouwen. Nu, een jaar later, liepen de gemoederen weer hoog op: de 50-jarige zanger en tv-persoonlijkheid liet zijn kersverse 24-jarige Zuid-Afrikaanse vlam invliegen. Helaas draaide deze kortstondige relatie uit op niets.

Een retourtje Zuid-Afrika en lege handen.

Liefde

Gordon heeft nogal een onstuimig liefdesleven achter de rug, met vele verschillende gefaalde relaties. En dat terwijl hij zo graag vastigheid wil en misschien zelfs een gezin. Vorig jaar probeerde hij dit te vinden in zijn programma Gordon gaat trouwen, maar ook dat avontuur strandde. Kort daarna kreeg hij een relatie met Kevin uit Almere, maar die bleek al gauw vreemd te gaan met zowel meerdere mannen als vrouwen. Een flinke domper voor de zanger, maar het geluk leek hem even weer toe te lachen.

Model

De zanger en tv-persoonlijkheid ontmoette zijn nieuwe vlam in Zuid-Afrika, want daar woont het 24-jarige model Ryk du Preez. De twee spraken allebei van een klik, dus Gordon vroeg Ryk of hij bij hem op bezoek wilde komen in Amsterdam. Ryk had geen idee dat zijn nieuwe vriend een beroemdheid was in Nederland, zo vertelt hij aan Story. Daar kwam hij pas achter toen Gordon hem meenam naar Masters of LXRY. Toen Ryk in Amsterdam was hadden de twee nog plannen om hun relatie voort te zetten, want Gordon was van plan later deze maand naar Kaapstad te vliegen. Helaas gaat dit niet door.

‘Knappe twintigers’

Vorig jaar vertelde Gordon nog in een interview dat hij helemaal klaar was met ‘knappe twintigers’ en dat hij het over een andere boeg wilde gooien. En wat is Ryk? Juist, een knappe twintiger. Hij is weer in dezelfde val getuind, want ook met Ryk liep de liefde niet op een relatie uit. Aan Privé vertelt Gordon dat het ‘een drama’ was. “Opnieuw heb ik te maken met zo’n instabiel mentaal wrak. Het is mij ook echt niet gegund.” Hoewel Ryk een paar dagen in Amsterdam heeft geslapen, werd hij abrupt op het vliegtuig terug naar Kaapstad gezet.

Settelen

Gordon betreurt het feit dat ook deze relatie weer in het publieke oog stond. “Het is allemaal erg pijnlijk,” vertelt hij. De 50-jarige presentator is op zoek naar een stabiele relatie, maar het lukt hem maar niet om dit te vinden. “Ik zoek een stukje genegenheid. Dat is er al jaren niet meer. Iemand die mij laat stralen. Het lukt gewoonweg niet op een normale manier. Ik had eigenlijk gehoopt op deze leeftijd gesetteld te zijn. Mensen kennen mij ook niet goed. Thuis ben ik niet de Gordon die je op televisie ziet. Ik ben veel rustiger en huiselijker,” vertelt hij aan Privé.

Lees meer: Kijkers zijn het eens: Frans en Maria moeten een eigen show krijgen

Dit bericht bewaren? Pin hem dan op Pinterest

Bron: AD, Story | Beeld: Videostill