Lijkt hij op zijn vader? Zó ziet Wesley Sneijder’s oudste zoon Jessey er nu uit

Wesley’s oudste zoon is alweer 11 jaar oud

Hét showbizzkoppel in de voetbalwereld is toch wel Wesley Sneijder en zijn Yolanthe Cabau. ‘Wes & Yo’ zijn inmiddels zo’n begrip geworden dat je bijna zou vergeten dat Wesley hiervoor getrouwd was en met zijn ex Ramona Streekstra een zoontje kreeg, Jessey. Het halfbroertje van de schattige Xess Xava is inmiddels 11 jaar oud en staat wat minder in de spotlights. 

Onlangs deelde Yolanthe een foto van Jessey en Xess samen en je ziet meteen dat het broertjes zijn!

Stiefmoeder
De naam Xess is mogelijk zelfs misschien zelfs geïnspireerd op de naam van zijn oudere halfbroer. De zus van Yolanthe, Xelly, gemixt met Jessey zou wellicht hebben geleid tot de originele naam Xess. Nog niet eerder werd er een jongetje in Nederland zo genoemd. Tussen Yolanthe en Wesley’s ex is alles dan ook koek en ei, Ramona heeft al eens eerder gezegd dat ze blij is met Yo al stiefmoeder voor Jessey.  “Een van de mooiste complimenten die ik ooit kreeg. Zo ontroerend”, aldus de knappe presentatrice. Dat Wesley al een zoontje heeft is voor zijn vrouw nooit een probleem geweest.  “Jessey is het liefste jongetje van de wereld. Om de zoveel weken is hij bij ons.”

Hoe lief zijn deze twee binkies!! ?? Jessey & Xess Xava I Love you boys!!

Een bericht gedeeld door Y O L A N T H E C A B A U (@yolanthecabau) op

My ????

Een bericht gedeeld door Wesley Sneijder (@sneijder10official) op

Adoptie
Yolanthe en Wesley Sneijder willen heel graag nog een kindje, maar zwanger worden is voor Yolanthe heel moeilijk. Bij Xess Xava, het kindje van het stel, vergde het ook hormoonbehandelingen en een moeilijk traject. Het stel overweegt nu te gaan adopteren.

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Libelle | Beeld Hollandse Hoogte