Lil’ Kleine reageert voor het eerst op geruchten over ‘overdosis’ hondje

De geruchten gaan dat zijn hondje Bowgie is overleden aan een overdosis cocaïne

Wanneer je een bekende Nederlander bent, wordt er massaal over je gepraat en geschreven en heeft iedereen een mening over je. Dat hierbij ook de nodige roddelverhalen de wereld in worden geholpen, heeft Lil’ Kleine aan den lijve ondervonden. Over de rapper doen namelijk de raarste verhalen de rondte. In JFK reageert hij nu voor het eerst op alle geruchten.

Overdosis cocaïne hondje Bowgie

Jorik, zoals de rapper echt heet, weet maar al te goed dat er veel roddels over hem verspreid worden. Hij benadrukt dat deze roddels puur roddels zijn, die je met een korreltje zout moet nemen. Wanneer in een interview met JFK gevraagd wordt wat de grootste misvatting over hem is, hoeft Jorik niet lang na te denken. “Dat mijn hond dood is gegaan aan de cocaïne, terwijl dat niet zo is. En dat ik me daar dan niet over wil verantwoorden in de media. Echt jongens, waar de fuck hebben jullie het over?”

Geruchtenmolen

Fans van Lil’ Kleine maakten zich al enige tijd zorgen om viervoeter Bowgie. Nadat het beestje niet meer op Instagram verscheen, ging de geruchtenmolen op volle toeren draaien. Koen Kardashian vertelde al eerder bij RTL Boulevard dat het hondje nog altijd springlevend is. Hoe de vork echt in de steel zit, is niet duidelijk.

Ruzie Anouk

Ook kaart Lil’ Kleine in het interview de ‘ruzie’ met Anouk aan, die in de uitzending vrij tam overkwam. “Het zijn gewoon allemaal negatieve dingen en ik neem het gewoon niet serieus. Dan is je leven zo saai, als je serieus gelooft in alles wat ze over me zeggen.” De rapper is dan ook niet echt bezig met zijn imago. “Daar voel ik me lekker bij”, legt hij uit.

‘Verliefd op mijn kind’

Dat zijn imago is veranderd sinds hij vader is geworden, vindt hij dan ook prima. “Zelf denk ik dat ik een hele goede vader ben en ik denk dat mensen dat zullen beamen. Als je van mij bent, ik van je hou en je in m’n hart zit, dan ga je er nooit meer uit. Ik ben ook echt gewoon verliefd op mijn kind”, aldus Jorik.

Lees ook: Kijkers De Rijdende Rechter raken niet uitgepraat over burenruzie om papegaai

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Hollandse Hoogte, fotograaf: Patrick Harderwijk