Linda de Mol experimenteerde met wietolie: ‘Hele week napret’

Linda de Mol

‘Mijn nieuwe waterkan in de vorm van een vis maakte een gek blubgeluid’

Linda de Mol is doorgaans helemaal niet van de drugs, maar nu de kinderen uit huis zijn kan de presentatrice wel weer eens losgaan. Hoewel dit in de praktijk maar weinig voorkomt, blikt ze in de nieuwste LINDA. terug op een spannend avondje. Vorig jaar besloot ze rond de kerst namelijk wietolie te gebruiken – en dat zorgde voor een hilarische avond. 

In de lampen hangen

In haar eigen tijdschrift vertelt Linda de Mol dat ze sinds de komst van haar kinderen al lange tijd niet meer in de lampen heeft gehangen. “Nu ze het huis uit zijn en ik in het weekend niet meer de wekker hoef te zetten, kan het weer. Maar het komt er nog bar weinig van”, geeft de blondine toe. Maar vorig jaar rond de kerstdagen was een memorabele avond voor Linda. “Toen kwamen er vrienden van ons eten en logeren. Zij had van de buurman een flesje wietdruppels gekregen. Zelf gemaakt, heel puur spul.” Die vriendin deed bij iedereen één druppel van het spul op de hand. Enne, het duurde niet heel lang voordat De Mol het effect begon te merken.

Blubgeluid

“Ik weet nog dat mijn nieuwe waterkan in de vorm van een vis een gek blubgeluid maakte bij het inschenken en dat dat gekke blubgeluid ons zeker een uur zo hard heeft laten lachen, dat ik de volgende dag pijn in mijn ribben had”, vertelt Linda over de hilarische avond. Wat er die avond verder precies is gebeurd, kan Linda zich niet meer helemaal herinneren. Al weet ze nog flarden terug te halen. “We hadden waanzinnig goeie gesprekken, geloof ik, hebben nog een film gekeken waar ik me nul van herinner en de vreetkick bevredigden we met een enorm stuk oude kaas met mosterd en daarna een hele citroentaart met een fles limoncello.”

Napret

Het was duidelijk een avond voor in de boeken! En volgens Linda moet dat af en toe ook gewoon kunnen. “Ik had amper vijf uur geslapen, maar heb de hele week napret gehad van die ene avond. Waarmee ik maar wil zeggen: een keer een avond losgaan kan op een bepaalde manier ook goed voor je zijn.” En zo is het maar net!

Lees ook: Linda de Mol vertelt openhartig over haar grootste angst

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Brunopress